CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Alien Brain
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Alien Brain
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   Digidesign
    »   Etere
    »   Eyeon
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Softimage
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Alien Brain Verzija za ispis
Alien BrainAlienBrain proizvodi se koriste za upravljanje digitalnim materijalima u višekorisničkom okruženju (asset management). AlienBrain Studio je proizvod optimiziran za rad s multimedijalnim sadržajima, ali može se koristiti za upravljanje bilo kakvim datotekama. Trenutno se smatra de facto industrijskim standardom za upravljanje materijalima u multimedijalnim projektima.

Ideja ovog proizvoda je vrlo jednostavna: čuvati sve materijale koje koristimo u projektu na serverskom računalu, bilježiti sve promjene na tim materijalima, upravljati verzijama materijala i verzijama cjelokupnog projekta, dodavati nove materijale i brisati postojeće, integrirati proizvod sa standardnim softverskim alatima, i na kraju, ugraditi mogućnost praćenja cjelokupnog proizvodnog procesa. Sve to je upakirano u jednostavno i efikasno klijentsko grafičko sučelje.

AlienBrain StudioKreiran je u skladu sa sve većim potrebama produkcijskih timova koji međusobno razmjenjuju velike količine podataka i koji zahtijevaju što jednostavnije upravljanje podacima. Mogućnost prilagođavanja korisniku i njegovoj postojećoj infrastrukturi, kompatibilnost sa svim vodećim aplikacijama te mogućnost nadogradnje s nekoliko na veliki broj korisnika samo su neke od prednosti ovoga sustava. Za razliku od tradicionalnih alata za upravljanje medijskim sadržajem, Alienbrain Studio ne stavlja naglasak na pohranjivanje rezultata kreativnog procesa nego predstavlja jezgru cijelog procesa, od njegovog koncepta do same završnice.

Alienbrain Studio ima vizualno intuitivno sučelje te omogućuje jednostavno dodjeljivanje verzija, upravljanje i međusobno raspolaganje svim vrstama datoteka. Uvijek je pri ruci kvalitetni thumbnail pregled složenih 3D scena i modela, videa i slika. Ovaj vizualni način rada blizak je umjetnicima i dizajnerima koji na ovaj način mogu samostalno upravljati željenim podacima.

Kvalitetu i funkcionalnost ovog proizvoda prepoznaje sve više korisnika. Već sada deset najvećih svjetskih kompanija za proizvodnju kompjutorskih igara koriste AlienBrain, a sve je više u upotrebi kod televizijskih kuća i filmskih studija (Pixar i Disney), dok ga Siemens koristi kod vizualizacije proizvodnih pogona. Također se može koristiti i kod softverskih projekata.

Proizvodi


Klijentska aplikacija je dostupna za sve bitne softverske platforme: Windows, Linux i Mac, a serverska za Windows serverske operacijske sustave.

Postoje tri vrste klijentskih licenci:
  • Dizajnerska (Designer Client) koja omogućava dodatne opcije kod vizualnog pregleda materijala i integraciju s 3D alatima.
  • Developerska (Developer Client) za programere. Uključuje Araxis Merge Professional za povezivanje datoteka s kodom. Integrira se s Visual Studiom i ostalim programskim razvojnim okolinama.
  • Menadžerska (Manager Client) za voditelje projekata. Nudi sve što se nalazi u prethodne dvije licence, s time da ima dodatne mogućnosti za pregled radnog procesa i izradu izvješća.
AlienBrain StudioAlienBrain je proizvod koji će omogućiti jednostavno vođenje i nadzor projekata i time povećati produktivnost svakog tima.

Isprobajte kako radi Alienbrain Studio u Vašem radnom okruženju - downloadajte trial verziju.


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Alien Brain molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas