CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Anystream
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Anystream Verzija za ispis
AnystreamTvrtka Anystream proizvodi softverska rješenja za medijske kuće pomoću kojih se pretvaraju analogni i video sadržaji u digitalni format za upotrebu na webu, mobilnim telefonima i kablovskom videu na zahtjev. Anystream također pomaže obrazovnim djelatnicima da svoju nastavu objedine i objave on-line.

Tehnologiju Anystream-a koriste velike kuće kao što su CNN, America Online Inc., NFL Films, AP Digital, Reuters, the Weather Channel, Turner Broadcasting System Inc., University of Maryland i drugi.

Anystream je osnovan 1999. godine, a danas zapošljava oko 50 ljudi. Nedavno je priznata kao najveća tvrtka u svom području od strane istraživača tržišta Frost & Sullivan.

Proizvodi


Anysteam svoje proizvode dijeli u dvije grupe: Anystream Agility softverski proizvodi i Anystream Apreso softverski proizvodi.

Anystream Agility


U ovu liniju spadaju softverski proizvodi dizajnirani za automatsku digitalizaciju medijskog sadržaja unutar radnog procesa emitiranja programa. Agility se također koristi i u postprodukciji, kao i za potrebe korporativnih i državnih komunikacija i za digitalnu arhivu.

Projektiran je kao modularan softver od samih početaka, tako da korisnici mogu odabrati onaj softverski proizvod koji im odgovara i postepeno nadograđivati ostale, ovisno o zahtjevima radnog procesa.

Postoje četiri Agility aplikacije:

Anystream Apreso


Linija proizvoda Anystream Apreso pomaže nastavnicima da dođu do bogatog multimedijalnog sadržaja za web. Visokoobrazovne institucije koriste Apreso Classroom da automatizmom objedine sve što prezentiraju tijekom nastave: govor profesora i projektirane vizuale te da pripreme interaktivnu, indeksiranu web verziju svog predavanja i objave je na web stranicama.

Ovaj višestruko nagrađivani softver je već u upotrebi vodećih sveučilišta u Americi, kao što su Temple University, Medical College of Georgia i MIT.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Anystream molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas