CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Apogee
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Apogee Verzija za ispis
ApogeeApogee Electronics Corporation je vodeći proizvođač sustava za digitalnu audio konverziju kako za profesionalce u studijima tako i za entuzijaste u kućnoj radinosti. Apogee je osnovan 1985. godine i u početku je stvorio ime dizajnirajući audio filtere. Kasnije, Apogee kompletira sustave za audio konverziju što unapređuje digitalnu audio kvalitetu i rješava mnoge ranije probleme u digitalnoj audio tehnologiji.

Apogee konverter je postao uzor za digitalnu audio konverziju. Proizvodi kao što su nagrađivani AD-8000 i Trak2 postali su standard po kojem se ocjenjuje kvaliteta digitalne audio konverzija. Nova generacija Apogee proizvoda, kao što su ROSETTA 800, Mini-Me, revolucionarni BIG BEN i AD-16X & DA-16X još su više unaprijedili umjetnost digitalnog audia.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Apogee molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas