CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Netia
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Apple Verzija za ispis
NetiaApple je danas jedno od najpoznatijih imena u IT industriji. Počevši od popularnih stolnih računala, tvrtka je posljednjih godina napravila nezabilježen proboj na području multimedije, prodaje glazbe i prijenosnih svirača, telefonije i novih koncepata korištenja računala - iPod, iPhone, iMac i ostale tvrtkine serije promijenile su način na koji se računala i, općenito, elektronika danas koristi, i postavila novi standard inovativnosti.

No uz vrtoglav rast potrošačke elektronike, Apple je i dalje vrlo prisutan u svijetu profesionalaca, gdje nudi efikasne platforme za obradu videa i slike, DTP, produkciju multimedije i sl.

CS Computer Systems i Apple

CS Computer Systems, vodeći je sistem integrator u području televizijske, video i audio produkcije te izdavačke djelatnosti, sa statusom Apple Solution Experta. Djelatnici CS-a su educirani za rad s Apple rješenjima te svojom stručnošću i velikim iskustvom u mogućnosti su pružiti kompletne usluge dizajna, implementacije i održavanja Apple poslovnih sustava.

Apple rješenja

Već dugi niz godina Apple slijedi logiku paralelnog razvoja softvera i hardvera koje prodaje u paketu. Glavna prednost ovakvog pristupa je pouzdanost i niski troškovi održavanja, s obzirom da su rizici s nekompatibilnošću svedeni na najmanju moguću mjeru. Usto, hardverska platforma je vrlo moćna i dokazana od strane brojnih profesionalaca kojima je jednako važan stabilan i siguran Appleov operativni sustav. Sa svakim Mac računalom isporučuje se besplatni paket iLife aplikacija za osnovni kućni i uredski rad, dok na raspolaganju stoje visokoprofesionalne aplikacije iz poslovne i multimedijske sfere. Sveukupnu cjelinu dopunjuje izuzetno kvalitetna i ergonomična konstrukcija koja je ujedno i atraktivna.

Više o Apple rješenjima za pojedine djelatnosti možete naći u nastavku:

Televizijska, video i audio produkcija – Apple profesionalne aplikacije za stvaranje video i audio sadržaja, radne stanice visokih performansi, sustavi za upravljanje medijskim sadržajem, sustavi za pohranu, sustavi za podcasting, samo su neka od Apple rješenja koja se vrlo uspješno mogu integrirati u poslovna okruženja produkcija i medijskih kuća. Više

Poslovna rješenja – Apple nudi kompletna IT rješenja za poslovne tvrtke i svojim tehnološkim inovacijama pruža nove praktične načine rada. Jednostavnost, stabilnost, otvoreni standardi i skalabilnost temelj su Apple poslovnih rješenja neovisno o tome da li su ona namijenjena za manje ili složene poslovne sustave. Više

Izdavaštvo, dizajn i arhitektura – Bez obzira da li se bavite izdavaštvom, dizajnom, arhitekturom ili fotografijom, Apple ima rješenja za unapređenje Vašeg radnog procesa. Više

Edukacijske ustanove Svojim inovativnim rješenjima i posebnim pogodnostima za edukacijske ustanove Apple predstavlja idealnog partnera u modernizaciji obrazovanja. Više


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas