CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  Audio i video rješenja
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
    »   Audio i video newsletteri
    »   Obrazac za audio i video newsletter
»   Sigurnosna rješenja
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   EDI
»   Naši klijenti
Audio i Video Newsletter
Brinemo se o redovitom informiranju korisnika o nadolazećim tehnologijama, tek lansiranim proizvodima i aktualnim pogodnostima pri kupnji. Pozivamo Vas da se prijavite za primanje našeg Audio i Video Newsletter-a i budete informirani o novostima u Audio i Video svijetu!

 
Audio i video rješenja Verzija za ispis
Činjenica da se tehnologija produkcije u televizijskoj i radio industriji gotovo isključivo oslanja na računalno-informatičku infrastrukturu bio je dovoljan motiv za osnivanje Odjela za digitalna audio i video rješenja već na samim počecima rada CS Computer Systems.

Danas, CS Computer Systems pruža kompletnu uslugu pri uvođenju audio i video sustava, što uključuje: planiranje, implementaciju, održavanje i nadogradnju audio i video sustava, tehničke savjete i podršku pri radu s opremom te podršku ovlaštenog servisera opreme.

Odjel za audio i video rješenja pruža svoje usluge televizijskim i produkcijskim kućama, radio postajama i audio/video studijima. CS Computer Systems je ekskluzivni partner i ovlašteni serviser Avid Technology Inc., vodeće tvrtke u kreiranju digitalnih audio i video medija. Također smo partner drugih renomiranih proizvođača iz područja radio i TV produkcije, postprodukcije i nelinearne montaže zvuka i slike.

Naši partneri u području digitalnih audio i video sustava su: Aja, Anton Bauer, Anystream, Apogee, Avalon, Avid, BDL Autoscript, Black Magic Design, BeBob, Cartoni, Chyron Corporation, Digidesign, Envivio, Eyeon, FAR, Leader, Netia, Noa, Omneon, OnAir-Systems, Orad, Panasonic, ProBel/Snell, Sennheiser, Steinberg, Sysmedia, TC Electronic, Waves...

Naši stručnjaci posjeduju brojne tehničke certifikate koji dokazuju njihovu stručnost pri radu s proizvodima naših partnera.

Našim korisnicima omogućujemo testiranje najnovije profesionalne opreme u našem multimedijalnom show room-u. Također se brinemo o redovitom informiranju korisnika o nadolazećim tehnologijama, tek lansiranim proizvodima i aktualnim pogodnostima pri kupnji. Pozivamo Vas da se prijavite za primanje našeg Audio i Video Newsletter-a i budete informirani o novostima u Audio i Video svijetu!

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas