CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Autoscript
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Autoscript Verzija za ispis
AutoscriptOsnovan u Velikoj Britaniji 1984. godine, Autoscript je danas globalno prisutna kompanija - internacionalna po uredima i distributerima širom svijeta kao i po multilingvističkim svojstvima opreme koju nude.

Autoscript ima cjelovitu paletu telepromtera za osobna računala, kartice i softver za globalno tržište.

Kao što samo ime pokazuje, proizvodi Autoscripta su više elektroničkih skripti. Pružajući kompletne skripte zajedno s velikim brojem popratnih pomoćnih alata, proizvodi se dizajnirani tako da smanje nivo stresa do najveće mjere.

Najveći aduti Autoscripta su iskustvo i stručnost, koje su stekli od prvih dana kada se upotrebljavao papirnati sistem do danas kada koristimo ravne ekrane.

Autoscript teleprompteri se koriste širom svijeta. Ukoliko tražite telepromtere za unajmljivanje ili instalaciju, Autoscript je ime na koje se možete osloniti.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Autoscript molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas