CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Avid
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Avid Verzija za ispis
AvidKrajem 80-ih Avid je osmislio koncept koji se temelji na upotrebi računala za digitalno kreiranje filmova, videa, glazbe i 3D animacija. Daljnjim razvojem sve snažnijih, integriranih rješenja i sa stalnom predanošću kvaliteti, Avid se nametnuo kao vodeća svjetska tvrtka u području kreiranja digitalnih medija. Statistika na svjetskoj razini govori sve: 90% televizijskih emisija, 85% holivudskih filmova, 80% reklama i gotovo svi glazbeni hitovi su nastali koristeći jedno ili više Avid rješenja.

Dokaz uspješnosti tvrtke su i brojne dobivene nagrade uključujući 3 Emmy-a, Grammy i 2 Oscara: 1998. Znanstvena i tehnička nagrada za koncept, kreiranje i razvoj Avid Film Composer sustava za izradu filmova i 2003. Znanstvena i tehnička nagrada za kreiranje, razvoj i implementaciju Pro Tools digitalne audio radne stanice.

CS Computer Systems i Avid


Ekskluzivni zastupnik AvidaCS Computer Systems je ekskluzivni zastupnik Avida za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju i Crnu Goru od 2000. godine. Stručnjaci CS Computer Systems izveli su brojne projekte temeljene na Avidovim proizvodima i rješenjima, implementirajući zahtjevne sustave velikim televizijskim i radio kućama. Naši stručnjaci također redovito pohađaju tečajeve obuke o radu s Avidovim sustavima.

Proizvodi


AVID proizvodi omogućuju kreativnije, produktivnije i profitabilnije kreiranje digitalnih medija. Više o potpunoj paleti proizvoda za sve faze produkcije možete naći u nastavku:
 • Nelinearna montaža i konačna obrada
  Alati koji već gotovo dva desetljeća predstavljaju profesionalni standard u filmskoj i video industriji. Sustavi visokih performansi za rad s DV, SD, HD, filmskim i 2K/4K projektima.
 • Emitiranje
  Kompletna integrirana rješenja za potpunu digitalnu proizvodnju informativnog programa - od prihvata sirovog video materijala do emitiranja cijelih emisija.
 • Sustavi za pohranu podataka
  Od lokalnih tvrdih diskova visokih performansi do vrhunskog Avid Unity sustava dijeljenog diskovnog prostora koji višestrukim korisnicima omogućuje istovremeni pristup audio/video materijalu u realnom vremenu.
 • Audio
  Kao potpuna rješenja za profesionalnu digitalnu audio produkciju, Pro Tools audio radne stanice i kontrolna sučelja Avidove tvrtke Digidesign su već više od 20 godina standard u svjetskoj glazbenoj, filmskoj, multimedijskoj i radijskoj industriji.
 • Animacija
  Profesionalni Softimage alati za kreiranje 3D i 2D animacija, compositing te izradu specijalnih efekata za film, video, računalne igre, ujedno pružaju i visok stupanj integracije s Avid sustavima za nelinearnu montažu.
 • Upravljanje medijskim sadržajem
  Jednostavno i organizirano upravljanje medijskim sadržajem u procesu filmske, video i audio produkcije, bitno olakšava samostalan, a pogotovo zajednički rad na projektima. Avidova Alien Brain tvrtka nudi niz alata koji omogućuju transparentno i opsežno pohranjivanje, katalogiziranje, pretraživanje, dijeljenje, ažuriranje, prijenos, i arhiviranje audia, videa, grafike, animacija, cjelokupnog medijskog materijala korištenog u projektima.


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Avid molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas