CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  BlackMagic
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
BlackMagic Verzija za ispis
BlackMagicBlackmagic Design je tvrtka koja je rapidno izrasla u jednog od vodećih svjetskih inovatora i proizvođača kreativne video tehnologije. Osnivači tvrtke Blackmagic Design otprije su imali bogato iskustvo u post-produkciji i TV, filmskom i post produkcijskom svijetu. Pokušavajući doseći skoro savršenstvo, tvrtka je stvorila neke od najčešće spominjanih produkata u industriji. U svijetu poznati po nepobitnim kodecima (codec), Blackmagic je također proizveo visoko kvalitetnu radnu stanicu za montažu načinjenu za Blackmagic softver i hardver.

U studenom 2002. godine, Blackmagic Design je lansirao DeckLink capture karticu koja je radila sa 10-bitnim nekomprimiranim videom na Macintosh OS X sustavu. DeckLink kartica je postala najbolji marketinški produkt zahvaljujući Blackmagic dizajnerskoj filozofiji da ponudi sve što je potrebno montažerima i dizajnerima kako bi dobili najbolji i najkvalitetniji alat.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke BlackMagic molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas