CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Bluefish
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Bluefish Verzija za ispis
BluefishBluefish Technologies vodeći je svjetski proizvođač profesionalnih hardverskih rješenja za rad s digitalnim HD i SD video sadržajima.

U 2003. godini Bluefish je predstavio Bluefish444 HD|Fury, prvu HD-SDI video karticu s mogućnošću snimanja nekomprimiranog 10-bitnog HD materijala. Iste godine, predstavljen je i Symmetry, softver za prihvat, pregled i emitiranje, koji radi sa svim Bluefish video karticama te podržava rad s DPX, Cineon i drugim 10-bitnim formatima.

Bluefish444 HD|Lust je video kartica koja se vrlo često koristi za rad u Avid Digital Intermediate radnim okruženjima.

U 2006. godini Bluefish je predstavio Bluefish444 Catalyst, prvu 16-bitnu RGB video karticu s 2k DSP hardverskim procesiranjem. Iste godine, predstavljen je i RAGE N|Code, HD MPEG2 enkoder u realnom vremenu.

Bluefish video kartice podržavaju veliki broj aplikacija za postprodukciju i broadcast okruženje te ih mnogi proizvođači softvera odabiru kao svoju osnovnu hardversku platformu za visokokvalitetni prihvat i emitiranje slike i zvuka.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Bluefish molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas