CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Certificirana kvaliteta  »  BS7799-2:2002
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
    »   ISO 9001
    »   ISO 27001
»   Pressroom
»   Kontakti
Više o BS7799-2 ...
Ovdje možete na svoje računalo skinuti našu brošuru o certifikatu ISO 27001 pod nazivom Zabrinuti ste za svoje poslovne podatke? U brošuri se ukratko opisuju razlozi zbog kojih tvrtke uvode ovaj certifikat i sve prednosti koje pritom koriste.

 
BS7799-2:2002 Verzija za ispis
ISO 27001Kao prva tvrtka u Hrvatskoj, 10. studenoga 2006. godine pridružili smo se elitnoj grupi svjetskih tvrtki s certifikatom ISO 27001 za informacijsku sigurnost i zaštitu podataka. Ujedno su stručnjaci tvrtke postali osposobljeni za pripremu tvrtki koje se žele certificirati prema ISO 27001 standardu.

ISO 27001 je globalni standard za informacijsku sigurnost i zaštitu podataka, uveden u oko 3000 tvrtki u svijetu. ISO 27001 definira zahtjeve i sigurnosne kontrole koje moraju biti implementirane za optimalan sustav upravljanja sigurnošću poslovnih podataka. Proizašao je iz standarda BS7799-2:2002, kojega je tvrtka CS Computer Systems usvojila 2005. godine, također kao prva u Hrvatskoj.

Predviđa se da će ovaj standard steći popularnost koju sada ima standard ISO 9001 za upravljanje kvalitetom poslovanja, a naročito će biti potreban organizacijama koje rade s osjetljivim podacima kao što su financijski ili osobni podaci korisnika. 

ISO 27001 daje brojne prednosti tvrtki koja ga posjeduje, a jednako tako i njenim klijentima i poslovne partnere:

  • Uvođenjem ovog standarda, tvrtka se obvezuje osigurati zaštitu poslovnih podataka u svim aspektima poslovanja na način da svoje, jednako kao i podatke svojih poslovnih partnera, tretira kao tajne, raspoložive i čuva njihov integritet.
  • Certificirane tvrtke zaokružuju svoj koncept upravljanja informacijskom sigurnošću, a standardom se provjerava da je tvrtka implementirala i kontrolira sustav za upravljanje informacijskom sigurnošću na svim razinama.
  • Sva ulaganja tvrtke u informatičku tehnologiju se osiguravaju tako što se minimizira ranjivost informatičkog sustava kao temeljnog nositelja poslovnih podataka.
  • Certifikacijom se također potvrđuje da je tvrtka usvojila sve relevantne zakone i propise.
  • Najveću dobrobit imaju klijenti i partneri certificirane tvrtke, s kojom s povjerenjem mogu razmjenjivati podatke i znati da su zaštićeni. Time certifikat povećava kredibilitet tvrtke i njenu poziciju na tržištu.
Više o ovom certifikatu i o povezanim uslugama na području sigurnosti i zaštite podataka.

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas