CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Podrška  »  Certificirani stručnjaci
Podrška
»   Služba za podršku
»   Call Center i CRM
»   Ugovorno održavanje
»   Certificirani stručnjaci
»   Kontakti
Kontakti
Prijavu kvara, problema ili zahtjeva moguće je izvršiti telefonski, telefaksom ili elektroničkom poštom na kontakte Službe podrške.

 
Certificirani stručnjaci Verzija za ispis
Jedan od važnih preduvjeta za učinkovit rad Službe za podršku su kontinuirana školovanja naših stručnjaka i stjecanje certifikata prema edukacijskim programima naših partnera. Tako naši stručnjaci posjeduju ukupno oko više od 390 certifikata vodećih svjetskih proizvođača računalnih, mrežnih i multimedijalnih tehnologija i softvera, kao što su Cisco Systems, Hewlett-Packard, Microsoft, Avid Technology i Brand-Rex i drugi.

Certifikat određenog proizvođača potvrđuje da nositelj certifikata može uspješno primijeniti teoretsko znanje o primijeni određenog proizvoda, rješenja ili određene tehnologije. Naši stručnjaci se obučavaju u centrima za edukaciju ovlaštenim od strane pojedinog proizvođača. Na osnovu stečenog znanja naših stručnjaka i projekata kojima su pokazali da uspješno implementiraju rješenja naših partnera, CS Computer Systems ima visok status kod svojih partnera, od kojih se najznačajniji sljedeći: Cisco Silver Partner, Microsoft Gold Certified Partner, HP Gold Preferred Partner, Check Point Gold Partner i Avid Exclusive Partner.

Uz to, naši stručnjaci posjeduju i praktična znanja i dugogodišnje iskustvo koje su stekli radeći na raznovrsnim projektima za klijente različitih profila. Sve ovo nam omogućuje da se možemo u potpunosti prilagoditi najsloženijim potrebama klijenta.

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas