CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Check Point
Naši partneri
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
        »   Periferna sigurnost
        »   Interna sigurnost
        »   Sigurnost na webu
        »   High-end sigurnost
        » 

Upravljanje Check Point proizvodima
        » 

Sigurnost kontrolnih krajnjih točaka mreže
        »   Sigurnost podataka
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Check Point Verzija za ispis
Check PointCheck Point Software Technologies Ltd. je vodeća tvrtka u svijetu u području sigurnosti na Internetu. Tržišni je lider širom svijeta na tržištima vatrozida (firewall) za tvrtke i pojedince i na području VPN tržišta. Putem svoje NGX platforme, kompanija nudi jedinstvenu sigurnosnu arhitekturu za periferna područja, interna i web sigurnosna rješenja koja štite poslovnu komunikaciju, mrežu i aplikacije, udaljene urede, partnere koji koriste ekstranet i slično. Proizvodi Check Point-a su integrirani i servisirani od strane više od 2200 Check Point partnera u 88 zemalja.

Linija proizvoda ZoneAlarm je jedan od najtraženijih brandova na području sigurnosti na Internetu. Ovo višestruko nagrađivano rješenje za krajnje korisnike štiti milijune osobnih računala od napada, špijunaža i krađe podataka. Proširujući mogućnosti svojih proizvoda, Check Point-ova Open Platform for Security (OPSEC) su rješenja koja međusobno funkcioniraju i nadograđuju se s rješenjima više od 350 vodećih kompanija.

CS Computer Systems i Check Point


Check Point je naš izbor i preporuka pri implementaciji zahtjevnih i kompleksnih firewall i VPN sustava. Sa svojom tehnologijom provjeravanja prometa na aplikacijskom nivou i ugrađenim IDS sustavom u potpunosti će zaštiti vašu mrežu od opasnosti i pokušaja napada.

Check Point srebrni partnerNakon nepune dvije godine od proglašenja srebrnog partnerstva s Check Pointom, CS Computer Systems je postao Gold Partner tvrtke Check Point. Time je Check Point prepoznao tvrtku CS Computer Systems kao partnera koji je u stanju pružiti sigurnosna rješenja bazirana na potpunoj liniji Check Point proizvoda te visoki nivo tehničke podrške i stručnog savjetovanja.

Zlatno partnerstvo dokazuje također da partner uspješno prodaje i implementira inteligentna sigurnosna rješenja tvrtke Check Point, nudeći usluge u području integracije, instalacije, obuke i podrške za srednje velike i velike tvrtke. Status zlatnog partnera potvrđuje da su stručnjaci tvrtke CS Computer Systems certificirani prema Check Point-ovim standardima i da su stekli iskustvo na brojnim projektima uvođenja Check Point-ovih rješenja.

Osim statusa zlatnog partnera, tvrtka CS Computer Systems, ima i status Check Pointov Collaborative Support Provider Partner (CCSP). Statusom CCSP partnera tvrtka CS Computer Systems je postala dio Check Pointova programa podrške pod nazivom Collaborative Enterprise Support (CES). Ovaj program kombinira jedinstvene sposobnosti CS-ovih stručnjaka i Check Pointovu ekspertizu i sredstva. Suradnjom CS-a i Check Pointa korisnicima se osigurava maksimalna sigurnost, povezanost i pouzdanost njihove informatičke imovine. Ovo partnerstvo je od iznimnog značaja za CS i njegove korisnike kojima se ovim putem pruža prva i druga razina podrške, održava direktna veza prema Check Pointu i na taj način znatno povećava razinu usluge i brzinu rješavanja problema. Naime, ukoliko korisnik identificira problem javlja se CS Computer Systemsu da mu taj problem otkloni. Ova faza podrške predstavlja prvu razinu. Kada problem nije moguće ukloniti lokalno, CS-ovi stručnjaci prosljeđuju zadatak direktno Check Pointovoj službi 24x7 „follow the Sun“ Technical Assistance Centru. Prednosti ovog načina rada su što CCSP partner, tvrtka CS Computer Systems, omogućava dublje razumijevanje okoline korisnika i njegovih jedinstvenih potreba te tako brže i efikasnije rješava probleme.

Check Point srebrni partnerTakođer, podružnica CS Computer Systemsa u Sarajevu ima status Bronze Partnera u Check Point PureAdvantage programu koji služi partnerima, distributerima i samim korisnicima da postignu maksimalne rezultate i rast pomoću poslovnih resursa i koristi kojima se povećava profitabilnost i stvaraju nove poslovne prilike.

Proizvodi


Check Point rješenja pokrivaju sljedeća područja:

    » Perifernu sigurnost
    » Internu sigurnost
    » Sigurnost na webu
    » "High-end" sigurnost
    » Upravljanje Check Point proizvodima
    » Sigurnost kontrolnih krajnjih točaka mreže
    » Sigurnost podataka

Posjetite naše Check Point Syndication stranice s aktualnim ponudama i objavama ove tvrtke!


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Check Point molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas