CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Chyron
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Chyron Verzija za ispis
ChyronChyron Corporation je vodeći proizvođač grafičkog hardvera i softvera za televizijsku industriju već više od 3 desetljeća. Ime Chyron postalo je toliko rasprostranjeno da već i samo predstavlja pojam i poistovjećuje se s televizijskom grafikom. U svijetu postoji preko 6000 instaliranih Chyron sustava, a samo u Sjedinjenim američkim državama više od 75% televizijskog „živog“ programa proizvodi se uz pomoć Chyron proizvoda, kao što su titlovi na vijestima, sportski rezultati, informacije o vremenu, izborni rezultati, financijske vijesti i slično. Još od prvog generatora znakova iz 1970., koji je služio za prikazivanje reda letenja na aerodromu, do današnjeg HyperX-a, koji istovremeno proizvodi SD i HD grafiku, ime Chyron služi kao sinonim za visokokvalitetnu grafiku za emitiranje u realnom vremenu. Chyron je doslovno tvrtka koju gleda cijeli svijet.

Proizvodi Chyrona se koriste za izradu dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih titlova i pokretnih grafičkih slika za sportske emisije u živo, vijesti i zabavne emisije. Chyronovi grafički proizvodi su korišteni od strane tisuće televizijskih postaja širom svijeta kao što su ABC, FOX, CBS, ESPN, Turner Entertainment Networks, The Golf Channel, Home Shopping Network, Korean Broadcasting, njemački BR i NDR i BBC, kao i lokalne postaje na svakom tržištu.

Chyron nastavlja održavati vodeće mjesto na tržištu držeći stalni fokus na televizijskoj grafici s uvođenjem novih proizvoda i poboljšanim softverom za upravljanje grafičkim podacima. Konačno, Chyron je razvio povoljan hardver i softver za tržište digitalnih znakova.

Proizvodi
Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Chyron molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas