CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Cisco Systems
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Cisco Systems Verzija za ispis
Cisco SystemsCisco Systems je vodeći proizvođač mrežnih internetskih rješenja, što potvrđuje činjenica da tvrtka, od osnivanja tvrtke 1986. godine do danas, zauzima 1. ili 2. mjesto po udjelu u svjetskom tržištu mrežne opreme.

Danas su mreže sastavni dio komunikacija za poslovne, edukativne, državne i kućne svrhe, a Cisco je temelj tih mreža. Ciscov hardver, softver i usluge čine rješenja koja povećavaju produktivnost, utječu na zadovoljstvo korisnika i pojačavaju konkurentnu prednost. Ime Cisco je postao sinonim za Internet, sa vizijom da Cisco mijenja način na koji ljudi rade, žive i zabavljaju se.

Ciscov internet protokol (IP) je temelj svjetske računalne mreže i većine korporacijskih, edukacijskih i državnih mreža na svijetu. Ciscova paleta proizvoda pruža rješenja za prijenos podataka, glasa i video zapisa unutar zgrada, između kompleksa i diljem cijelog svijeta.

Cisco su 1984. godine osnovali znanstvenici sa Sveučilišta Stanford. Od osnivanja tvrtke, njeni inženjeri su bili vodeći u razvoju mrežnih tehnologija na bazi Internet protokola (IP). Tradicija inovacija IP tehnologije se i dalje nastavlja u područjima kao što su usmjeravanja (routing) i prikapčanja (switching), kao i u naprednim tehnologijama kao što su kućno umrežavanje, mrežna sigurnost, bežično umrežavanje, između ostalih.

S više od 34.000 zaposlenika u svijetu, Cisco nastavlja graditi pametnije, brže i dugotrajnije mreže.

CS Computer Systems i Cisco Systems


Cisco SystemsCS Computer Systems bazira svoja komunikacijska rješenja na proizvodima tvrtke Cisco Systems kao najrasprostranjenijim mrežnim rješenjima globalno. Kao Cisco Gold Partner, CS Computer Systems je brojnim odrađenim projektima dokazao visoku stručnost i kvalitetnu implementaciju Ciscove opreme.

Cisco je prepoznao CS-ovu posvećenost i znanje te smo, za izvrsnost u poslovanju u 2005. godini, proglašeni najboljim partnerom u konkurenciji Cisco Premier Partnera u Jadranskoj regiji. Nagrada se dodjeljivala prema kriteriju najboljih rezultata u protekloj godini.

Redovito školovanje i certificiranje naših inženjera po Ciscovom edukacijskom programu i bogato iskustvo uvođenja Ciscovih poslovnih rješenja u poslovne sustave naših klijenata svrstava nas među najkvalificiranije Cisco stručnjake u Hrvatskoj. Kao rezultat kontinuiranog ulaganja u certificiranje svojih zaposlenika, CS je prvi u regiji dobio status Ciscovog Technology Advanced Partnera kojim je ovlašten integrirati naprednu tehnologiju u korisničke sustave.

Proizvodi


CS Computer Systems pokriva cijelu paletu Ciscovih proizvoda, a detaljnije informacije možete naći na web stranicama tvrtke, kako slijedi: Ukoliko želite konzultacije s našim stručnjacima za Cisco tehnološka rješenja, slobodno nam se javite na:Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Cisco Systems molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas