CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  Audio i video rješenja
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   EDI
»   Naši klijenti
Oracle CRM on demand besplatno na 30 dana
Iskušajte Oracle CRM On Demand besplatno na 30 dana bez ikakve obveze. Kontaktirajte nas da vam omogućimo pristup i prilagodimo CRM on Demand vašim potrebama.
Oracle CRM on demand besplatno na 30 dana
CRM ili kako biti otporan na krizu? Hrvatski IT časopis Infotrend je objavio članak o tome na koji način CRM može pomoći organizacijama u doba usporenog gospodarstva.

 
CRM Verzija za ispis

Customer Relationship Management (CRM) je skup poslovnih procesa, ljudi i tehnologije koji nam pomaže da bolje upoznamo i razumijemo naše korisnike, kako postojeće tako i potencijalne. On nam pomaže da na proaktivan način gradimo dugotrajne veze s našim korisnicima s ciljem ispunjenja obostrane koristi. Istinski CRM objedinjuje podatke iz svih izvora informacija te nam omogućuje jedinstven uvid o korisniku u realnom vremenu. Prvotno zamišljen kao implementacija softvera CRM je prerastao u poslovnu filozofiju koja prožima čitavu organizaciju. Postoje tri ključna elementa neophodna za uspješnu CRM inicijativu: ljudi, poslovni procesi i tehnologija. Svi od CEO-a do predstavnika u prodaji ili podršci trebaju podržati CRM; poslovni procesi moraju imati korisnika u fokusu tako da odgovore na pitanje: kako ovaj poslovni proces može biti unaprijeđen da bolje služi korisniku? Organizacija mora izabrati tehnologiju koja će omogućiti nove poslovne procese korištenjem najboljih primjera iz prakse, objediniti podatke i biti jednostavna za korištenje i implementaciju.

CS CRM konzultantske usluge pomažu našim klijentima da unaprijede svoje poslovanje kroz bolju anticipaciju, ispunjenje i premašenje očekivanja svojih korisnika. Naša CRM rješenja se zasnivaju na Oracle Siebel CRM-u, globalnom lideru na području Enterprise i SMB CRM aplikacija.

Ako biste željeli više informacija o tome na koji način CS može pomoći u implementaciji vaše CRM inicijative kontaktirajte nas na info@cs.hr ili telefonom na +385 1 3855 855.

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas