CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Digidesign
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   Digidesign
    »   Etere
    »   Eyeon
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Digidesign Verzija za ispis
DigidesignVeć 20 godina je Digidesign vodeća tvrtka u digitalnoj audio produkciji. Njeni proizvodi u širokoj su upotrebi u području profesionalne glazbene produkcije, broadcasta, multimedije te filmske industrije. Njihove inovativne tehnologije koje su iz temelja promijenile audio profesiju i umjetnost snimanja zasluženo su nagrađene nagradom Grammy u području tehničkih dostignuća, te 2003. godine Oscarom u znanstveno tehničkom području za dizajn, razvoj i implementaciju Digidesign Pro Tools digitalnih audio radnih stanica.

1995. godine Digidesign je postao dio tvrtke Avid Technology, Inc., vodeće tvrtke u području digitalne nelinearne proizvodnje medijskih sadržaja i distribucije za film, video, audio, animaciju i broadcast industriju. Nakon udruživanja snaga Digidesign i Avid ponudili su integrirana rješenja u području audia i videa.

2004. godine Digidesign je stvorio ICON integriranu konzolu, koju obilježava novo D-Control™ kontrolno sučelje, Pro Tools|HD® Accel sustav, te modularna Pro Tools|HD audio sučelja. Također, Digidesign je izbacio na tržište VENUE, namjenski napravljen sustav za miksanje događanja "u živo".

CS Computer Systems i Digidesign


CS Computer Systems je ekskluzivni zastupnik Digidesigna za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju i Crnu Goru. U lipnju 2005. godine proslavili smo 10 godina partnerstva s Digidesignom. Na DigiDays Zagreb, Digidesign je ujedno obilježio 20 godina svog postojanja.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Digidesign molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas