CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Enterasys
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Enterasys Verzija za ispis
EnterasysEnterasys pruža inteligentna infrastrukturna rješenja, s najširim portfoliom proizvoda u industriji, te usluge podrške i povezane savjetodavne usluge. Široka paleta proizvoda uključuje višerazinske preklopnike (multilayer switches), preusmjerivače (routers), WAN routers, bežični LANs, mrežne servise i obranu od upada (intrusion defense systems - IDS).

Kao svjetski priznat lider s više od 15 godina iskustva i više od 650 patenata, Enterasys je osigurao pouzdane Mreže koje znaju nekim od najuspješnijih svjetskih tvrtki.

Tehnologija Secure Networks koju za svoje proizvode i rješenja koristi Enterasys pruža najvišu razinu sigurnosti infrastrukture koja je dostupna danas. Omogućuje transparentnost i kontrolu mrežnih uređaja, aplikacija i individualnih korisnika, što pruža mogućnost da tvrtke brzo i jednostavno detektiraju, lociraju i zaštite se od potencijalnih napada.

CS Computer Systems i Enterasys


CS Computer Systems ima dugogodišnji status partnera tvrtke Enterasys još i prije nego se izdvojila kao jedna od četiri tvrtke koje su nastale diobom tvrtke Cabletron, kada je CS Computer Systems imao status Cabletron Synergy Platinum Partner.

Prema politici školovanja i certificiranja po stručnom programu tvrtki koje zastupa, CS Computer Systems šalje inženjere na edukaciju i certificiranje prema Enterasys-ovom programu obuke. Svoj dugogodišnji uspješan rad na tržištu računalnih mreža i veliko iskustvo u primijeni i implementaciji proizvoda i rješenja tvrtke Enterasys, CS Computer Systems je zaokružio statusom Silver Partner.

Proizvodi


Proizvodi tvrtke Enterasys:


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Enterasys molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas