CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Etere
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   Digidesign
    »   Etere
    »   Eyeon
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Etere Verzija za ispis
EtereEtere je tvrtka osnovana prije više od 20 godina, koja proizvodi softverska rješenja za emitiranje televizijskog programa. Ta rješenja obuhvaćaju module za automatizaciju emitiranja programa, organizaciju i prodaju marketinškog prostora, pripremu informativnog programa, pripremu emitiranja programa, administraciju video i audio materijala, rad sa specifičnim vrstama programa poput Big Brother emisija ili sportskih prijenosa. Naravno, na raspolaganju je i niz drugih modula potrebnih za funkcioniranje TV postaje.

Etere softver je instaliran u više od 400 televizijskih kuća diljem svijeta, a među njima su Mediaset, Canal+, MTV Italia i Hrvatska radiotelevizija.

Etere rješenja su u potpunosti softverska i bazirana na relacijskoj bazi podataka, ne ovise o hardverskoj opremi koja se koristi u TV postaji. Sustav je izrazito stabilan, a njegova distribuirana arhitektura omogućava visoku otpornost na greške.

Etere ima gotova sučelja prema većini video opreme, te zbog toga može kontrolirati sve hardverske elemente u jednom tipičnom televizijskom okruženju.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Etere molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas