CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Eyeon
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   Digidesign
    »   Etere
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Eyeon Verzija za ispis
EyeonEyeon je kompanija posvećena izradi rješenja za digitalnu videoprodukciju, utemeljena 1987. godine u Sydneyu, u Australiji.

Glavni proizvod joj je Fusion, sustav za integraciju virtualnih sadržaja u videomaterijale. To uključuje kompletan softver za modeliranje, skriptiranje, rendering i upravljanje, široku paletu efekata koji se na njima primjenjuju. Mada prilagođen trodimenzionalnim scenama i kadrovima, bez problema se snalazi i s klasičnim dvodimenzionalnim. Zahvaljujući tome, osim za potrebe postprodukcije pokazao se vrlo efikasnim i za grafiku (čemu pomažu razni 3D efekti koji se mogu primjenjivati na renderiranim natpisima). Fusion u potpunosti podržava HD standard i može raditi umreženo, na više sustava paralelno (system clustering) pomoću posebnog Eyeonovog softvera RenderSlave. Osim Fusiona kao osnovne platforme, Eyeon razvija i njegove module i dodatke koji su namijenjeni specifičnim potrebama pojedinih vrsta korisnika. Među njima se nalaze razni dodatni efekti, alati za olakšavanje animacije, gotovi projekti čiji se elementi mogu brzo iskoristiti u korisnikovoj produkciji, i slično.

Manje zahtjevnim korisnicima, kao alternativu Fusionu, Eyeon nudi softverski paket slične namjene - DFX+ 5. Baziran je na istoj arhitekturi i pristupu kao i Fusion i donosi većinu njegovih važnih opcija po pristupačnoj cijeni. Svi navedeni sustavi namijenjeni su Microsoft Windows platformi i mogu se upogoniti i na nešto moćnijim tipičnim stolnim PC računalima.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Eyeon molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas