CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Hewlett Packard
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
HP Verzija za ispis
Hewlett PackardCS Computer Systems je jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja je počela poslovati s tvrtkom Hewlett Packard , i prije spajanja s tvrtkom Compaq Computer Corporation 2002. godine.

Spajanje HP-a s Compaqom rezultiralo je stvaranjem dinamičnog i snažnog tima od 140.000 zaposlenih koji djeluje u 178 zemalja svijeta, poslujući s više od 40 valuta i komunicirajući na preko 10 jezika.

HP je globalno vodeći dobavljač tehnologija namijenjenih poslovnom i svakodnevnom životu. Rješenja tvrtke HP obuhvaćaju IT infrastrukturu, područje osobnog računalstva i pristupnih uređaja, globalne usluge te slikovne i ispisne tehnologije, a namijenjena su širokom krugu potrošača, velikim poslovnim korisnicima te malim i srednjim poduzećima.

CS Computer Systems i Hewlett Packard


HP Gold Preferred PartnerU svojstvu HP Gold Preferred Partnera, status koji je vrlo brzo stekla, tvrtka CS Computer Systems svoja računalna i komunikacijska rješenja dobrim dijelom temelji na provjerenim i renomiranim proizvodima i rješenjima tvrtke HP.

CS Computer Systems od 1989. godine svojim klijentima pruža:
  • kompletnu paletu proizvoda tvrtke HP
  • podršku inženjera obučenih po svim programima HP obuke u Hrvatskoj i u svijetu
  • detaljno poznavanje svih HP-ovih proizvoda, njihovih mogućnosti i performansi
  • teoretsko i praktično znanje o kompatibilnosti HP-ovih proizvoda s proizvodima ostalih proizvođača
  • skladište rezervnih dijelova kako bismo u svakom trenu našim korisnicima pomogli da neometano nastave svoje poslovanje
  • usluge konzaltinga, vođenja projekata i sigurnosnih rješenja baziranih na HP proizvodima i rješenjima.

Proizvodi


HP-ovi proizvodi uključuju sljedeće:
  • Proizvode za poslovne sustave (Enterprise Systems) - Ključne tehnološke komponente IT infrastrukture za poslovne korisnike s ciljem povećanja poslovne mobilnosti, što uključuje pohranjivanje poslovnih podataka, poslužitelje, upravljački softver i širok spektar rješenja.
  • Slikovne i ispisne sustave (Imaging and Printing) - HP je vodeći pružatelj rješenja za ispis i za slikovne tehnologije namijenjenih poslovnim korisnicima i širokom krugu potrošača. Obuhvaća pisače, višenamjenske sve-u-jednom uređaje, digitalne slikovne uređaje poput fotoaparata i skenera te pripadajući potrošni materijal, a također se širi i na tržište komercijalnog digitalnog tiska.
  • Osobne sustave (Personal Systems) - Pružanje jednostavnih, pouzdanih i priuštivih rješenja u području osobnog računalstva i uređaja namijenjenih kućnoj i poslovnoj uporabi, uključujući stolna osobna računala, prijenosna računala, radne stanice, tanke klijente, inteligentna ručna računala i osobne uređaje.
Ukoliko želite konzultirati naše inženjere, projektante ili konzultante po pitanju rješenja koja koriste HP-ove proizvode, slobodno nas kontaktirajte na:Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Hewlett Packard molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas