CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  IBM
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
IBM Verzija za ispis
IBM IBM ima vodeću ulogu u stvaranju, razvoju i izradi najnaprednijih informatičkih tehnologija, uključujući i računalne sisteme, programe, mrežne sisteme, uređaje za pohranu i mikroelektroniku. Pretvara najnapredniju tehnologiju u pristupačna rješenja za korisnike uz pomoć profesionalnih rješenja i poslovnih usluga širom svijeta. IBM je registriran u državi New York 15. lipnja 1911. godine kao Computing-Tabulating-Recording Co. (C-T-R), zbog konsolidacije Computing Scale Co. e, The Tabulating Machine Co. i The International Time Recording Co. 1924. godine C-T-R mijenja ime u International Business Machines. IBM-ove dionice kotiraju na burzi u New York te ostalim svjetskim burzama.

CS Computer Systems i IBM


CS Computer Systems, implementira IBM softverske proizvode i rješenja iz grupe Tivoli kao što su softveri za nadzor mreže, fault management i performance management mreže. Višegodišnjim iskustvom i certificiranim stručnjacima stekli smo status Premier Partnera i povjerenje mnogih hrvatskih renomiranih tvrtki koje su implementirale IBM proizvode i rješenja u svoje sustave.


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas