CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  IP rješenja
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   EDI
»   Naši klijenti
Naše reference
Ponosni smo na dugoročne odnose koje njegujemo s našim klijentima i što smo imali privilegiju raditi s vrhunskim tvrtkama i doprinijeti njihovom uspješnom razvoju.

 
IP rješenja Verzija za ispis
CS-ov odjel IP usluga je usredotočen na razvoj i integraciju sustava temeljenih na internetskim i komunikacijskim, ali i srodnim mobilnim te multimedijskim tehnologijama. Ovaj širok spektar pokriva područja od razvoja specijaliziranih softvera i sustava (što profesionalnih, što prilagođenih krajnjim korisnicima), preko integracije i adaptacije rješenja CS-ovih poslovnih partnera, do razvoja web-sistema, konzultacija i analize problematike klijenata.

S obzirom na globalni trend integracije digitalnih tehnologija u jedinstvene sustave, tržišna potreba za odjelom ovakvog usmjerenja postala je sve izraženija, a u okviru CS-a njegovo je djelovanje dodatno pojačano suradnjom s drugim odjelima, što klijentima pruža cjelovitiju, efikasniju i bolje prilagođenu uslugu.
 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas