CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  IT konzalting
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   EDI
»   Naši klijenti
Naše reference
Ponosni smo na dugoročne odnose koje njegujemo s našim klijentima i što smo imali privilegiju raditi s vrhunskim tvrtkama i doprinijeti njihovom uspješnom razvoju.

 
IT konzalting Verzija za ispis
Usluge savjetovanja o primjeni informacijskih tehnologija mogu pomoći tvrtkama da iskoriste sve prednosti novih tehnologija i primjene ih kako bi povećale svoju konkurentnost. CS Computer Systems u potpunosti razumije kako informacijska tehnologija utječe na poslovanje. Savjetujemo kako upravljati informacijskim sustavima na način da služe poslovnim ciljevima.

Naš tim inženjera s bogatim iskustvom osposobljen je da stručno savjetuje o specifičnim izazovima za tvrtke, kao što su optimalna ulaganja u informatičke tehnologije, načini zaštite informatičkih sustava, o odnosu rizika i prednosti koje pojedine tehnologije donose i slično.

Naša prednost je u tome da, osim što naše klijente savjetujemo, također možemo ponuditi i adekvatno tehničko rješenje i izvesti ga. To nam omogućuje iskustvo naših školovanih managera i inženjera, jednako kao i direktna partnerstva s proizvođačima računalne, mrežne i programske opreme.

Naš tim je također osposobljen za izradu projektnih rješenja, prema ideji naručitelja. Naši stručnjaci su ovlašteni od strane Hrvatske komore arhitekata i inženjera u graditeljstvu za izradu projekata.

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas