CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Cisco Systems
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Juniper Verzija za ispis
Juniper Networks jedan je od sve utjecajnijih svjetskih proizvođača na području mrežne opreme. Utemeljena je 1996. kako bi razvijala i proizvodila komunikacijske uređaje visokih performansi, ali je postepeno uspješno proširila svoje područje i na srodne elemente poput sustava za sigurnost i nadzor, optimizaciju, softver i usluge, i slično. Tvrtka zapošljava preko 7000 zaposlenika u gotovo pedeset zemalja, te je u 2008. ostvarila promet od preko 3,5 milijardi dolara. Općenito se Juniper smatra jednom od najrenomiranijih tvrki na području vrlo zahtjevnih mreža.

CS Computer Systems i Juniper Networks

Kako bi svojim klijentima ponudila što fleksibilnija, prilagođena rješenja, naša je tvrtka pokrenula suradnju s Juniperom investirajući u edukaciju stručnog kadra. Juniper Networks našu je posvećenost prepoznao te CS Computer Systemsu dodijelio status J-Partner Enterprise Solution Provider Select. Ovaj status dodatno potvrđuje znanje naših stručnjaka za komunikacijske tehnologije i garantira ekspertni pristup pri razvoju kompleksnih komunikacijskih, sigurnosnih i sličnih IT rješenja.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas