CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  Komunikacijska rješenja
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   EDI
»   Naši klijenti
Provjerite sigurnost svoje mreže on-line!
Skeniranjem računalne mreže na daljinu provjerit ćemo integritet Vaše mreže i detektirati eventualne sigurnosne rupe. Bez naknade, stručnjaci CS Computer Systems upozorit će Vas na moguće sigurnosne prijetnje.
» više        

 
Komunikacijska rješenja Verzija za ispis
CS Computer Systems pruža cjelovita komunikacijska rješenja, od početne analize i evaluacije sustava i izrade idejnog rješenja do implementacije i stručne podrške nakon puštanja sustava u rad.

Konkurentna prednost CS Computer Systemsa je da je od samog početaka razvoja hrvatskog informatičkog tržišta prisutan kao vodeća tvrtka u području kreiranja i uvođenja komunikacijskih rješenja za vodeće tvrtke u Hrvatskoj.

Naši inženjeri imaju bogato iskustvo u uvođenju lokalnih računalnih mreža, postavljanju IP (Internet protokol) telefonije, međusobnom povezivanju mreža putem svjetlovodnih (optičkih) kablova, postojeće telefonske infrastrukture ili bežičnim putem.

U području komunikacijskih rješenja oslanjamo se na dugogodišnje odnose s probranim, dokazanim proizvođačima u svijetu poput Cisco Systems, Enterasys, Juniper i Brand-Rex.

Naša suradnja s tvrtkom Cisco Systems


Cisco Premier Partner CS Computer Systems je dugogodišnji partner vodećeg svjetskog proizvođača mrežne opreme, tvrtke Cisco Systems, koja kontinuirano zauzima prvo mjesto po udjelu na svjetskom tržištu mrežne opreme.

Kontinuirano školovanje i certificiranje CS-ovih inženjera po Cisco edukacijskom programu, te stručna i kvalitetna implementacija Cisco rješenja donijeli su nam status Cisco Silver Partnera.

U konkurenciji tvrtki Cisco Premier partnera iz Jadranske regije, za izvrsnost u poslovanju u 2005. godini, CS Computer Systems je proglašen najboljim partnerom. Nagrada se dodjeljivala prema kriteriju najboljih rezultata u 2005. godini.

»   Cisco Systems

Naša suradnja s tvrtkom Juniper Networks


Cisco Premier Partner Konstantnim ulaganjem u edukaciju stručnog kadra za integraciju uređaja tvrtke Juniper Networks, CS Computer Systems ostvario je status J-Partner Enterprise Solution Provider Select.

Time naša tvrtka ostvaruje kompetencije za implementaciju raznih sigurnosnih, komunikacijskih i sličnih IT rješenja baziranih na Juniperovim mrežnim tehnologijama što primarno uključuje napredan mrežni hardver, ali i sustave za nadzor, optimizaciju i ostale primjene koje su postale standardni dio Enterprise rješenja.

»   Juniper Networks

Naša suradnja s tvrtkom Enterasys


Enterasys U kreiranju mrežnih rješenja, prema potrebama i željama klijenata, također koristimo i proizvode tvrtke Enterasys, kod koje CS Computer Systems posjeduje status Silver partnera.

Enterasys pruža inteligentna infrastrukturna rješenja, s širokim portfoliom proizvoda te usluge podrške i povezane savjetodavne usluge. Linije proizvoda uključuju višerazinske preklopnike (multilayer switches), preusmjerivače (routers), WAN routers, bežični LANs, mrežne servise i obranu od upada (intrusion defense systems - IDS).

»   Enterasys


Naša suradnja s tvrtkom Brand-Rex


Brand-Rex Za potrebe pasivne opreme pri uvođenju mrežnih sustava, CS Computer Systems koristi proizvode tvrtke Brand-Rex, koja je specijalizirana za proizvodnju bakrenih i svjetlovodnih kablova. Brand-Rex je svjetski lider u kablovskim rješenjima za komunikacijske mreže.

CS Computer Systems je Brand-Rexov partner za Authorizied System Centre za Millenium Waranty program. Time smo certificirani za uvođenje atestiranih mreža baziranih na Brand-Rex proizvodima čime korisnici, uz povoljnije cijene, dobivanju jamstvo od 25 godina.

Naši stručnjaci prošli su zahtjevu obuku prema standardima Brand-Rexa i posjeduju dvadesetak certifikata o uspješno položenim obrazovnim programima Brand-Rexa.

»   Brand-Rex

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas