CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Microsoft
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Microsoft Verzija za ispis
MicrosoftVizija na kojoj je Microsoft osnovan prije 30 godina, da će se računala nalaziti na svakom radnom stolu i u svakom domu, danas se čini vrlo očitom. Tada je u to vjerovala samo šačica ljudi predvođena Billom Gatesom, a danas je Microsoft tvrtka koja ima podružnice u više od 100 zemalja svijeta i oko 60000 zaposlenika.

Microsoft Hrvatska d.o.o. započela je s radom u siječnju 1997. godine te je u suradnji s domaćim partnerskim tvrtkama kao što je CS Computer Systems odgovarala na zahtjeve korisnika - velikih poslovnih sustava, državnih tijela i institucija - za cjelovitim i pouzdanim rješenjima koja će zadovoljiti njihove specifične poslovne potrebe.

CS Computer Systems i Microsoft


CS Computer Systems već niz godina za potrebe svojih klijenata koristi Microsoftovu tehnologiju. Kako bi pružili što kvalitetniju podršku, konstantno ulažemo u školovanje naših inženjera, koji posjeduju sve Microsoftove certifikacije, od MCP-a (Microsoft Certified Professional) do MCSE (Microsoft Certified System Engineer).

Microsoft Gold Certified PartnerDugogodišnja suradnja s Microsoftom rezultirala je statusom zlatnog ovlaštenog Microsoftovog partnera (Microsoft Gold Certified Partner). Time je Microsoft potvrdio da je CS Computer Systems partner koji uspješno primjenjuje Microsoftove tehnologije prema poslovnim potrebama svojih klijenata. To su, prije svega, Microsoftovi infrastrukturni proizvoda kao što su Active Directory, Microsoft Integration Server ili Microsoft Exchange Server, putem kojih se pomaže klijentima da dođu do organizacijskih rješenja, unaprijede svoju operativnu efikasnost i umanje sigurnosne rizike. CS Computer Systems je također pokazao svoju stručnost pri uvođenju tehnoloških rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama, kao što su povezivanje Windows servera i osobnih računala s Internetom, instalacija farme servera ili rješenja na bazi Windows Servera.

Proizvodi


Široka paleta Microsoftovih proizvoda podijeljena je prema grupama proizvoda:


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Microsoft molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas