CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Naša tvrtka
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
»   Pressroom
»   Kontakti
Naše vrijednosti
Vrijednosti koje njegujemo unutar tvrtke određuju način na koji postižemo svoje ciljeve. Sve naše aktivnosti počivaju na ovom u što vjerujemo i na vrijednostima koje su nam bitne. One određuju naše principe u poslovanju, odnos spram poslovne okoline i jednako kao i interne odnose. Naše vrijednosti su temelj naše poslovne filozofije.

 
CS Computer Systems Verzija za ispis

Tvrtka CS Computer Systems osnovana je 1989. godine i od tada je izgradila ugled jednog od vodećih sistem integratora na našem tržištu. Zapošljava oko 110 ljudi i ima godišnji prihod oko 100 milijuna kuna. Jedna je od prvih hrvatskih tvrtki certificiranih prema ISO 9001 standardu, a 2006. godine postala je prva tvrtka u Hrvatskoj s certifikatom ISO 27001, najsveobuhvatnijim i najšire priznatim certifikatom za informacijsku sigurnost u svijetu.

CS Computer Systems pruža integrirane informacijske usluge koje pokrivaju sve aspekte informatičke tehnologije i poslovanja naših klijenata. U CS Computer Systemsu nastojimo razumjeti poslovne potrebe naših klijenata te im predložiti poslovna i tehnološka rješenja koja će unaprijediti njihovo poslovanje. Pritom usko surađujemo s našim partnerima, globalnim liderima kao što su Cisco Systems, HP, Microsoft Corporation, Avid Technology, Digidesign, Netia, CheckPoint, Oracle, RSA Security, TrendMicro, VMware, Websense i drugi.

Naše usluge se protežu od analize stanja, planiranja, dizajna, razvoja, testiranja i implementacije informacijskih sustava, uključujući i audio i video sustave, do njihovog održavanja, nadogradnje te savjetovanja o optimalnoj primjeni informacijskih tehnologija.

CS Computer Systems je organiziran tako da u svakom trenutku može optimalno reagirati na zahtjeve svojih klijenata koristeći pritom sve prednosti visoko sofisticiranih tehnologija. Naša organizacijska shema reflektira usluge koje pružamo, jer smo unutarnje ustrojstvo razvili prema potrebama tržišta.

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas