CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  Naši klijenti  »  Naše reference
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   Naši klijenti
    »   Naše reference
Što radimo
Surađujući s vodećim tvrtkama u svijetu, našim klijentima integtriramo gotova rješenja, bazirana na vrhunskim proizvodima u specifičnim područjima mrežnih tehnologija, hardverskih i softverskih rješenja, audio i video opreme i sigurnosnih produkata.

 
Naše reference Verzija za ispis
U nastavku možete naći kratke opise nekih od projekata koje smo proveli.

Dalekovod: računalna i komunikacijska rješenja te održavanje i tehnička podrška


CS Computer Systems je uveo novi informatički produkcijski sustav za tvrtku Dalekovod d.d., što je uključivalo planiranje, projektiranje, testiranje i implementaciju kompleksne računalne infrastrukture koja će zadovoljiti poslovne potrebe Dalekovoda u narednom višegodišnjem razdoblju. Ugovorom o ovom poslu, CS Computer Systems se obvezao predati sustav po principu „ključ u ruke“. Također održava stabilan radu informatičke infrastrukture i pruža tehničku podršku prema najvišim standardima informatičke struke. Dalekovod d.d. je član Kluba dobrostojećih, prvih 1% poduzeća u Hrvatskoj, a u kategoriji velikih trgovačkih društava primio je Zlatnu kunu kao najuspješnije trgovačko društvo u 2004. godini.

Hrvatska elektroprivreda: računalna rješenja, sigurnost i zaštita poslovnih podataka te održavanje i tehnička podrška


Tijekom zadnjih nekoliko godina, CS Computer Systems je imao ulogu informatičkog savjetnika Hrvatskoj elektroprivredi i gotovo svim njenim jedinica širom Hrvatske. Osim projektiranja i uvođenja računalnih mreža, njihovog održavanja i nadogradnje, CS Computer Systems je savjetovao o računalnim rješenjima i sigurnosti i zaštiti poslovnih podataka.

Croatia osiguranje: računalna i komunikacijska rješenja te održavanje i tehnička podrška


CS Computer Systems je implementirao poslovni informatički sustav za Croatia osiguranje, našu najveću osiguravajuću kuću. Velika baza korisnika Croatia osiguranja nameće vrlo zahtjevnu informatičku strukturu. CS Computer Systems je također isporučio i osposobio call centar Croatia osiguranja te se obvezao na konstantnu brigu o stabilnom radu cjelokupne informatičke infrastrukture.

Hrvatska radiotelevizija: digitalna audio i video rješenja


CS Computer Systems je najvećoj hrvatskoj medijskoj kući, Hrvatskoj radioteleviziji, implementirao niz zahtjevnih rješenja, kao što su sustavi za prikupljanje, obradu i distribuciju vijesti te automatizaciju informativnih i drugih programa, čime su učinjeni ozbiljni pomaci u digitalizaciji i automatizaciji kompletnog programa HRT-a. Osim toga, CS Computer Systems je isporučio te integrirao u postojeći produkcijski sustav HRT-a gotovo sva audio i video te broadcast rješenja bazirana na proizvodima tvrtki kao što su Avid, Digidesign, Netia, Orad, Seachange, BDL, NOA, Steinberg, unaprjeđujući funkcionalnost sustava i pojednostavljujući tijek radnog procesa. Naši stručnjaci obučili su tehničke i korisničke kadrove HRT-a za rad na spomenutoj opremi.

Večernji list: računalna i komunikacijska rješenja te održavanje i tehnička podrška


U 2002. godini, CS Computer Systems kompletno je osposobio kompleksni informatički sustav Večernjeg lista te ga od tada održava prema najvišim standardima informatičke struke. Posao je obuhvatio računalna rješenja, projektiranje i uspostavu računalne mreže potrebne za izdavanje više novinskih izdanja Večernjeg lista. CS Computer Systems je također izveo projekt svih aspekata sigurnosti na centralnoj lokaciji i na desetak dopisništava Večernjeg lista.

Uljanik: računalna i komunikacijska rješenja te sigurnost i zaštita poslovnih podataka


CS Computer Systems je implementirao poslovni informatički sustav za hrvatsko brodogradilište „Uljanik“ gdje su stručnjaci CS-a proveli planiranje, projektiranje, testiranje i implementaciju informatičke infrastrukture. Od 1999. godine CS je izveo niz zahtjevnih rješenja po pitanju sigurnosti i održavanja računalno-komunikacijske infrastrukture Uljanika.

Dnevne novine „24 sata“: računalna i komunikacijska rješenja te održavanje i tehnička podrška


CS Computer Systems je implementirao poslovni informatički sustav za dnevnu novinu „24 sata“, hrvatski projekt austrijskog medijskog koncerna Styria Medien AG. Stručnjaci CS Computer Systems proveli su planiranje, projektiranje, testiranje i implementaciju kompleksne informatičke infrastrukture potrebne za cjelodnevni rad stotinjak novinara i administrativnog osoblja u redakciji u Novom Zagrebu. Ugovorom o ovom poslu, Computer Systems se obvezao i dalje održavati i voditi konstantnu brigu o stabilnom radu informatičke infrastrukture redakcije novina i izdavača Media idea d.o.o., prema najvišim standardima informatičke struke.

Javni RTV Servis Bosne i Hercegovine: digitalna video rješenja


Tijekom 2004. godine CS Computer Systems je isporučio i implementirao Avidova rješenja za proizvodnju televizijskog programa u PBS-u u Bosni i Hercegovini. Kao dio projekta, CS-ovi stručnjaci obučili su PBS-ove tehničke i korisničke kadrove za rad na Avidovoj vrhunskoj opremi.

Tekstilpromet: računalna i komunikacijska rješenja te sigurnost i zaštita poslovnih podataka


CS Computer Systems je projektirao i ispostavio računalna rješenja, izvršio projektiranje i uspostavu računalne mreže za Tekstilpromet. CS Computer Systems je također dizajnirao servere u UNIX klasteru, potrebne za kontinuiran rad i dostupnost sustava i baza podataka neophodnih za rad Tekstilprometa.

Fakultet političkih znanosti: digitalna video rješenja


Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu svoje je nastavne kapacitete tijekom 2004. godine povećao Avidovim digitalnim nelinearnim montažama. CS Computer Systems integrirao je ovu vrhunsku opremu za novu Avidovu Media Lab učionicu i obučio demonstratore i studente za rad s novim sustavom. Kako je Avidovo korisničko sučelje standard u svijetu nelinearne video montaže, budući novinari bit će odmah po završetku studija u potpunosti obučeni za praktičan rad bilo gdje u svijetu.

B.net Hrvatska d.o.o.


HP Produkcija


Vipnet d.o.o.


 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas