CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Naše vrijednosti
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
»   Pressroom
»   Kontakti
Pridružite se našem timu
Ukoliko ste zainteresirani za rad u našoj tvrtki, molimo Vas ispunite obrazac za zapošljavanje, te priložite svoj životopis i fotografiju..
 
Naše vrijednosti Verzija za ispis
Vrijednosti koje njegujemo unutar tvrtke određuju način na koji postižemo svoje ciljeve. Sve naše aktivnosti počivaju na ovom u što vjerujemo i na vrijednostima koje su nam bitne. One određuju naše principe u poslovanju, odnos spram poslovne okoline i jednako kao i interne odnose. Naše vrijednosti su temelj naše poslovne filozofije.
 • Korporativne vrijednosti


  Briga i odgovornost, neovisnost i preuzimanje rizika, kooperativnost i povjerenje. Ove vrijednosti određuju način našeg poslovanja, odnose s klijentima, partnerima i dobavljačima te naš pristup pri rješavanju poslovnih zadataka.
 • Društvena odgovornost


  CS Computer Systems je tvrtka koja ima dugogodišnju tradiciju doniranja. S obzirom da je potreba za financijskom pomoći prisutna u velikom broju raznih područja u društvu, od sporta do kulture, od pomoći nakon prirodnih katastrofa do pomoći beskućnicima, naša je odluka da svoju društvenu odgovornost iskazujemo kroz program darivanja domovima za nezbrinutu djecu, starije i nemoćne te oboljele osobe.

  Udruženi s ostalim partnerima tvrtke Cisco Systems donirali smo prigodom božićnih blagdana 2007. godine 140.000,00 kuna udruzi "Krijesnica" za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim oboljenjima, a 2006. godine smo donirali 120.000,00 kuna Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra. Godine 2005., CS Computer Systems dao je značajna sredstva Općoj bolnici Zabok, 2004. godine darivali smo one najmlađe, djecu u SOS dječjem selu Lekenik, dok smo 2003. godine financijski pomogli Domagoju Solčanskom i njegovoj obitelji, s nadom u što brži oporavak.

 • Podrška razvitku informatičkog društva


  Svojim djelovanjem i aktivnostima želimo pridonijeti pretvorbi hrvatskoga društva u informatičko društvo. Dvije godine zaredom smo pokrovitelji CARNetove korisničke konferencije CUC 2006 i CUC 2005, konferencije koja istražuje mogućnosti interneta i informacijskih tehnologija, kao i sponzori - partneri 5. Cisco Systems konferencije, koja prati tehnološke trendove u obliku predavanja i radionica te predstavljanja rješenja i implementacija na mrežnoj opremi. Naročito smo ponosni na dugogodišnju suradnju sa Zavodom za elektroakustiku Fakulteta za elektrotehniku i računarstvo, gdje naši stručnjaci drže uvodna predavanja o digitalnim audio i video sustavima. Nadamo se da redovitim doniranjem informatičke opreme također pomažemo ustanovama i pojedincima da lakše ovladaju informacijskim tehnologijama.
 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas