CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  NetApp
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
NetApp Verzija za ispis
Oracle Kao jedna od vodećih tvrtki u stvaranju inovativnih rješenja za pohranu, upravljanje i zaštitu podataka (engl. storage systems) te pripadajućih programskih rješenja, NetApp je vodeću poziciju na tržištu zadržao na temelju kvalitetnih rješenja, zadovoljnih korisnika te podrške koju pruža diljem svijeta. NetApp je u svijetu prepoznatljiva kao jedna od rijetkih tvrtki koja svojim inovativnim rješenjima i novim patentima pomiče granice tehnologije, a svojim proizvodima olakšava poslovanje mnogim korisnicima.

Od svog osnutka 1992. g. NetApp na tržište isporučuje široki portfelj proizvoda za pohranu podataka koji su se kod korisnika brzo pokazali tehnološki i cjenovno prihvatljivi. U suradnji s vodećim tvrtkama informacijsko-tehnološkog sektora, NetApp stvara aktualna i efektivna rješenja sustava pohrane podataka koja optimiziraju potrebe IT industrije. Na taj način NetApp korisniku pruža upravo proizvod kakav korisniku treba, povećavajući efikasnost i produktivnost rada samog korisnika.

NetApp pruža korisnicima raznovrsna rješenja prilagođena njihovim zahtjevima, potrebama i načinu umrežavanja sustava za pohranu podataka (FC; FCoE; IP SAN (iSCSI); NFS; CIFS; HTTP; FTP). NetApp-ovi sustavi ističu se kao skalabilni, visoke dostupnosti i s vrlo dobrim tehničkim karakteristikama što NetApp-u neminovno osigurava čvrstu poziciju jedne od vodećih tvrtki na tržištu sustava za pohranu podataka.

CS Computer Systems i NetApp

CS Computer Systems posjeduje slijedeće partnerske statuse: NetApp Silver status i NetApp Authorized Support Partner.

NetApp Authorized Support Partner dodijeljena je tvrtki CS Computer Systems čiji educirani i certificirani inženjeri posjeduju teoretsko i praktično znanje potrebno za konfiguraciju i održavanje NetApp-ovih proizvoda. Kao NetApp Authorized Support partner CS Computer Systems svojim klijentima pruža 24/7 podršku inženjera s brzim i uspješnim rješavanjem problema vezanih uz NetApp sustave za pohranu podataka.

CS Computer Systems kao NetApp-ov Silver Partner pokriva nabavu, isporuku i integraciju NetApp-ovih proizvoda. Detaljnije informacije možete naći na web stranicama tvrtke.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas