CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Netia
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Netia Verzija za ispis
NetiaFrancuska tvrtka Netia već je više od 10 godina jedan od vodećih svjetskih proizvođača sustava za digitalnu proizvodnju i emitiranje te automatiku radijskog programa. Njen glavni proizvod, opsežan skup aplikacija pod zajedničkim nazivom RADIO ASSIST, s jedne strane svojom modularnom arhitekturom, a s druge strane potpunim pokrivanjem svih faza proizvodnje radijskog programa te specifičnih potreba radijskih novinara i urednika emisija, osvojio je povjerenje najvećih svjetskih radijskih postaja te im omogućio siguran i pouzdan put prema potpunoj digitalizaciji.

CS Computer Systems i Netia


CS Computer Systems je ekskluzivni zastupnik tvrtke Netia za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Srbiju i Crnu Goru. Naši stručnjaci su školovani za rad s Netia sustavima. Također posjeduju iskustvo u implementaciji, održavanju i tehničkoj podršci ovim složenim sustavima u neke od velikih radijskih postaja u regiji.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Netia molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas