http://www.cs.hr
Mbox 2
U prodaji je novi Mbox 2,  nova generacija proslavljenog mini audio studija. Nastavljajući iznimno uspješnu tradiciju, ovaj proizvod donosi novu generaciju USB audio/MIDI sustava za produkciju, vrhunski zvuk, analogne, digitalne i MIDI ulaze/izlaze, Pro Tools LE softver, više od 50 plugin-ova zajedno s novim Ignition paketom, a sve za istu, vrlo prihvatljivu cijenu. Vrhunskim zvukom, kompaktnim dimenzijama i jednostavnošću rada, Mbox prve generacije zauvijek je promijenio način kreiranja i produkcije glazbe. Uspješna integracija USB audio sučelja i intuitivnog Pro Tools LE softvera uz iznimno ekonomičnu cijenu nastavlja se i u novoj verziji koja donosi i nove mogućnosti.

 

Avid Liquid

Avid Liquid softver je moćan alat za video editiranje za osobna računala, sa SD i HD opcijama. Pruža mogućnost za DVD authoring, uključuje surround sistem i nudi brojne efekte dostupne u realnom vremenu. Njegovi integrirani alati objedinjuju sve što Vam je potrebno za kreiranje produkcije visoke kvalitete i brzi prijenos na vrpcu, DVD ili za web streaming. Više na Avidovim stranicama.

 

ProTools 7

Digidesignov Pro Tools 7 softver predstavlja revolucionalni skok u mogućnostima stvaralaštva u digitalnim audio radnim stanicama. S bogatim novim funkcijama i poboljšanjima, Pro Tools 7 softver donosi proširene mogućnosti za snimanje i editiranje audio i MIDI, veću snagu i fleksibilnost prilikom miksanja, povećanu efikasnost i još jednostavniju upotrebu. Rezultat je potpuno novi set alata koji obogaćuje umjetnost audio produkcije.

Avid Unity ISIS

Avid je predstavio svoj najnoviji proizvod namijenjen radu na dijeljenom centralnom sustavu (central shared storage) za pohranu AV sadržaja - Avid Unity ISIS media network. Projektiran za besprekidan rad, te pristup AV sadržajima od kritične važnosti, Avid Unity ISIS (Infinitely Scalable Intelligent Storage) predstavlja arhitekturu izgrađenu na revolucionarnom hardveru za pohranu i inovativnom 64-bitnom file sistemu. Nudi izuzetne mogućnosti izvođenja u realnom vremenu, 24x7 raspoloživost i skalabilnost.

 

Avid Symphony Nitris

U prosincu stiže dugo očekivani Avid Symphony Nitris! Legendarnim Symphony alatima dodan je Nitris DNA hardver. Zajedno čine najnaprednije rješenje za završnu obradu nekomprimiranih HD i SD projekata u realnom vremenu, uz sekundarnu korekciju boja, potpuni HD konforming i univerzalni mastering. Više na Avidovim stranicama.

 

Cisco i Avid

Cisco i Avid zajedno rade kombinirajući znanja s ciljem da pomognu medijskim tvrtkama unaprijediti radne procese. Provjerite kako Ciscovi preklopnici poboljšavaju Avid Unity ISIS media. Više na Avidovim stranicama.

Avid Xpress Pro HD PowerPack & Mojo paket

Kupnja u paketu donijet će Vam znatnu uštedu!

 

 

 

MassivePack 4 i MassivePack Pro 4

Do 20.12. možete kupiti paket plug-inova po povoljnijim cijenama!

 

 

 

ProTools 7 Upgrade PLUS

Do 20.12. registrirani korisnici imaju prilku nadograditi 2 nova plug-ina do verzije ProTools 7!

 

 

 

D-Command i Control24 ...

Kupite D-Command ili Control24 kontrolno sučelje, a audio sučelje dobit ćete besplatno!

 

 

Povoljnosti za ABVB i Meridien korisnike

ABVB i Meridien korisnici mogu napraviti zamjenu za novi Media Composer Adrenaline HD sustav po povoljnijim uvjetima.

 

 


Za sve akcije i promocije, možete nam se i direktno obratiti na email adresu: Audio&Video@cs.hr

info@cs.hr mailto:info@cs.hr