http://www.cs.hr
Panasonic AG-HVX200 - Prva IT kamera na tržištu

Svojim naprednim funkcijama i pristupačnom cijenom, pruža svima, od samostalnih filmskih djelatnika do profesionalnih snimatelja, mogućnost da osjete HD kvalitetu i kreativnu slobodu. Izuzetnom kvalitetom slike u DVCPRO HD formatu, promjenjivom brzinom snimanja i podrškom za brojne formate pruža nenadmašenu fleksibilnost. P2 memorijske kartice velikog kapaciteta pohrane eliminiraju pomične dijelove iz sustava za snimanje i pružaju visoku otpornost na udarce, vibracije i ekstremne temperature. Uz to, kamkorder je iznimno lagan i kompaktan, čime maksimalno pomaže hvatanju najboljih kadrova u zahtjevnim uvjetima. Više na našim stranicama.

 

 

Uskoro prezentacija Panasonic profesionalnih proizvoda ...

U pripremi je prezentacija Panasonic profesionalnih proizvoda, na kojoj će biti predstavljeni revolucionarni Panasonicov P2 sustav, najnoviji model u liniji, AG-HVX200 i interoperabilnost s Avidovim rješenjima. Ukoliko želite biti obavješteni o terminu i sadržaju prezentacije, molimo da nam ostavite kontakte:  Više na našim stranicama.

 

 

Suradnja Avida i Panasonica

Avid i Panasonic objavili suradnju na razvoju interoperabilnosti između Panasonic DVCPRO P2 proizvoda koji uključuju P2 kamere, rekordere, čitače i kartice i Avid sustava za nelinearnu montažu i Unity sustava za dijeljenu pohranu. To će omogućiti korisnicima Avid sustava za nelinearnu montažu da pregledavaju i u montaži koriste snimke direktno s P2 kartice kao osnovnog medija za pohranu. Također, P2 medij može se kombinirati s ostalim podržanim formatima na istom timeline-u.Zbog činjenice da Panasonic i Avid sustavi koriste isti format MXF datoteka, OP-Atom format, izbjegnut je proces konverzije formata. Više na Avidovim stranicama.

 

 

Avid proširio ponudu: sustavi za pohranu podataka

Avid je u siječnju ove godine akvizirao tvrtku Medea Corporation te u svoju ponudu integrirao rješenja ovog proizvođača sustava za pohranu podataka s RAID zaštitom, namijenjenih širokom rasponu korisnika (video, film, audio, animacija) sa vrlo pristupačnom cijenom. Više na našim stranicama.

Avid Liquid Trial DVD

Prijavite se za svoj besplatan primjerak testne verzije alata za video editiranje, s HD i SD opcijama.

 

 

 

 

Digi002 posebna ponuda

Uz kupnju Pro Tools LE Digi 002 ili Digi 002 Rack , besplatno dolazi ShuttlePro kontrolno sučelje!

 

 

 

 

 

WaveLab 6: povoljniji za Cubase i Nuendo korisnike

Cubase SL i SX te Nuendo korisnici sada imaju priliku kupiti WaveLab 6 po vrlo povoljnoj cijeni!

 

 

 

 

 

HALion Player

Do 30. travnja, uz Cubase SX 3, besplatno dolazi HALion Player. Ušteda od 1000 kn!

 

 

 

 

 

 

 

Za sve akcije i promocije, možete nam se i direktno obratiti na
e-mail adresu: audio&video@cs.hr

info@cs.hr mailto:info@cs.hr