http://www.cs.hr
Mbox 2 Mini - najmanji i najpovoljniji Pro Tools LE sustav

Kao i ostali proizvodi iz te linije, Mbox 2 i Mbox 2 Pro, tako i Mbox 2 Mini donosi nenadmašnu kvalitetu zvuka i uključuje mnoštvo odličnih alata za skladanje, snimanje i miksanje glazbe. Uz njega dolazi već dobro poznati Pro Tools LE softver, koji donosi mnoštvo alata inače korištenih u profesionalnim studijima.  Više na našim stranicama.

 

Softimage predstavio SOFTIMAGE|XSI 6
SOFTIMAGE|XSI  je najnapredniji softver za kreiranje 3D animacija za nove generacije video igara i filmova. Jedan od razloga zašto se gotovo sve vodeće kompanije u tom području prebacuju na XSI je njegova mogućnost da radi s vrlo detaljiziranim modelima i milijunima poligona. Posljednja verzija nudi brže alate za animaciju, interoperabilnost i kolaborativnost. SOFTIMAGE|XSI 6 podržava .NET framework te ima integriran C#, objektno orijentiran programski jezik, vrlo popularan kod proizvođača 3D igara sljedeće generacije. Softver također nudi podršku za Python, preferirani scripting jezik za programiranje vizualnih efekata. Više na Softimageovim stranicama.

 

CS Computer Systems - distributer tvrtke Sibelius
CS Computer Systems od ovog je mjeseca zastupnik i distributer tvrtke Sibelius, vodeće svjetske kompanije za proizvodnju softvera za pisanje, podučavanje i objavljivanje glazbe. Specijalizirana je za kreiranje i distribuciju inovativnog softvera visoke kvalitete i jednostavne uporabe. S proizvodima za komponiranje, tečajeve, testiranje, playback, objavljivanje, authoring i e-trgovinu, Sibelius pokriva sve aspekte glazbe. Sibelius ima stotine tisuća korisnika u 100 zemalja, u koje spadaju poznati kompozitori, glazbenici, škole, sveučilišta, profesori, studenti, profesionalci i amateri. Više o Sibeliusu.

 

CS Computer Systems - partner tvrtke Maxon

Maxon se bavi razvojem profesionalnih rješenja za 3D modeliranje, crtanje, animaciju i renderiranje. Maxonovi višestruko nagrađivani proizvodi koriste se za film, televiziju, znanost, arhitekturu, inženjering, kao i za potrebe drugih industrija. Maxonovi proizvodi su korišteni u filmovima kao što su Povratak Supermana, Kronike iz Narnije, Rat svijetova i brojim drugima. Više na Maxonovim stranicama.

 

Uskoro Velvet - Digidesigneov novi virtualni instrument

Velvet je virtualni instrument koji je proizvela, u ovom segmentu već dobro poznata i priznata, Digidesign Advanced Instrument Research (A.I.R.) grupa. Velvet predstavlja novi RTAS plugin u području virtualnih instrumenata, a donosi visoko kvalitetne i realistične emulacije električnog klavira – od klasičnih do modernih – direktno u ProTools sustav. Plugin doslovno emulira nijanse originalnih instrumenata, kako što se tiče kvalitete zvuka tako i osjećaja dobivenog prilikom sviranja. Kako bi proizveo gotovo bilo koji zvuk električnog klavira, ovaj virtualni instrument se u osnovi bazira na 4 legendarna električna klavira: Fender Rhodes Suitcase, Fender Rhodes MK I, MK II Stage Pianos i Wurlitzer A200. Više na Digidesignovim stranicama.

 

Strike - nezaobilazni virtualni bubnjar

Strike - novi RTAS plugin - predstavlja revolucionarni plugin u području virtualnih instrumenata, a odlikuju ga lakoća u kreiranju, kontroli i stvaranju profesionalnih bubnjarskih izvedbi s nevjerojatnom realnošću. Širok spektar visoko kvalitetnih bubnjarskih stilova, te besprijekorna kontrola izvedbe virtualnog bubnjara objedinjeni su u dva osnovna dijela unutar samog plugina – dio inteligentnog virtualnog bubnjara i dio profesionalnog modula za bubanj.

Više na Digidesignovim stranicama.

 

Waves osvojio priznanje za svoj SSL bundle

Vodeći profesionalni magazin za zvuk, Mix Foundation for Excellence in Audio, dodjeljuje godišnje nagrade za izvanredna tehnološka dostignuća. Svoju petu nagradu po redu osvojio je Waves, ove godine za svoj SSL bundle u kategoriji softvera za procesiranje signala. Waves je vodeći svjetski proizvođač i dobavljač softverskih alata za obradu zvučnih signala za audio profesionalce, stručnjake za muziku, filmsku glazbu i multimedijske naslove. SSL je također izabran kao jedan od deset najvećih tehnoloških hitova na NAMM sajmu 2006. godine.

Više na Wavesovim stranicama.

Mbox 2 Mini po prigodnoj cijeni!
Do 20.12. vrijedi prigodna akcija u kojoj svoj Mbox 2 Mini možete kupiti po cijeni od ...

 

 

 

XSI 6 nadogradnja po posebnim uvjetima!
Do 20. 12. 2006. svi registrirani XSI Foundation korisnici mogu naručiti XSI 6 update po posebnim uvjetima!

 

 

 

Avid Xpress Pro & Mojo & Studio Toolkit promo paket
Paket koji objedinjuje Xpress Pro HD, Avid 3D, Avid FX i Avid DVD softver te Mojo DNA,

omogućuje zahtjevnijim korisnicima pojednostavljeno korištenje dodatnih alata i pruža visok stupanj integracije među aplikacijama.

 

 

 

Pogodnosti od Digidesign-a ograničenog trajanja!

Ostvarite veliku uštedu pri kupnji kompletnih Pro Tools LE i HD konfiguracija u paketu s Control 24 kontrolnim sučeljem, povoljno zamijenite Pro Tools LE sustave ili iskoristite dodatne povoljnosti pri kupnji Massive Pack 5!

 

 

 

 

Waves Masters Bundle po iznimno povoljnoj cijeni do kraja godine!

Provjerite pogodnosti koje nudi Waves do 31. 12. 2006.!

 

 

 

 

Niže cijene Apogee MINI serije

Apogee Mini-Serija (Mini-Me, Mini-DAC i Mini-MP) predstavlja ultimativno rješenje za profesionalno snimanje bilo u studiju ili na terenu. Od sada po novoj 20% povoljnijoj cijeni!

 

 

 

 

 

Za sve akcije i promocije ili dodatne informacije, molimo da nas slobodno kontaktirajte na e-mail adresu: multimedija@cs.hr

info@cs.hr mailto:info@cs.hr

                       Ukoliko ne želite primati ovaj newsletter, pošaljite nam email na odjava@cs.hr. Hvala.