CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Noa
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Noa Verzija za ispis
NoaTvrtka NOA Audio Solutions se fokusira na proizvodnju profesionalnih alata za digitalizaciju arhive audio materijala. Osnovana 1999. godine, NOA se od samih početaka bavila očuvanjem audio arhiva kao kulturnoj vrijednosti.

Najviši nivo efikasnosti i preciznosti kod arhiviranja velike količine audio materijala jedino može biti postignut putem posebno dizajniranih sustava, kombinacijom SQL baze i mreže digitalnih audio radnih stanica, uključujući softver za prepoznavanje algoritmova.

Putem intenzivnih istraživačkih i razvojnih aktivnosti, NOA je proizvela standardne proizvode visokih tehničkih karakteristika. Uz standardne proizvode, NOA je u mogućnosti ponuditi individualizirana rješenja, koja se obično sastoje od tri glavne cjeline: hardverske infrastrukture, upravljanja bazom podataka i razvoja posebnog softvera.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Noa molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas