CS Computer Systems
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Pressroom  »  Arhiva novosti i objave  »   Nove Microsoft kompetencije za CS
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
»   Pressroom
    »   Arhiva novosti i objave
    »   Prijava za objave za medije
    »   O nama u medijima
    »   Newsletteri
    »   Press materijali
    »   Logo program
    »   Kontakti za medije
»   Kontakti
Objave za medije
Ukoliko želite primati naše objave za medije, koje izlaze jedanput do dvaput mjesečno, molimo Vas da nam ostavite svoje podatke putem sljedeće forme. Hvala!

 
Nove Microsoft kompetencije za CS

Nove Microsoft kompetencije za CS


(14.5.2009.)

MicrosoftkompetencijeZAGREB, 14. SVIBNJA 2009. – CS Computer Systems, vodeći hrvatski sistem integrator, je stekao dvije dodatne kompetencije tvrtke Microsoft za područje Security Solutions i Unified Communications Solutions. Kompetenciju Security Solutions je stekao putem specijalizacije za Infrastructure Security, dok je Unified Communications Solutions kompetenciju stekao kroz specijalizaciju za Messaging.

Novostečena kompetencija za Security Solutions i specijalizacija za Infrastructure Solutions dokazuje da CS posjeduje znanje i iskustvo potrebno za rad na projektima dizajna, implementacije i prilagođavanja sigurnosnih rješenja baziranih na Microsoft Forefront i ISA rješenjima. Unified Communications Solutions kompetencija i specijalizacija za Messaging je stečena na temelju znanja i iskustva na projektima dizajna i implementacije rješenja koja se baziraju na Microsoft Unified Communications tehnologijama, prije svega na Exchange sustavima. Osim novostečenih kompetencija CS je posjeduje Microsoft kompetenciju za Advanced Infrastructure Solutions (unutar koje su specijalizacije za Active Directory and Identity Management te Storage Solutions) i Networking Infrastructure Solutions kompetenciju.

"Dugogodišnji status Gold Partnera tvrtke Microsoft dodatno je "ojačan" specijalizacijama za Security Solutions i Unified Communications Solutions. Kako se CS intenzivno bavi područjem informacijske sigurnosti već duže vrijeme i na najvišem nivou (prvi smo u Hrvatskoj stekli međunarodno priznatu normu ISO27001) novostečene kompetencije su za nas logičan slijed gdje svoja znanja i iskustva integriramo i tehnologijom Microsofta čiju ulogu i prisutnost u ICT svijetu ne treba posebno opisivati. Nesumnjivo je to za nas značajno povećanje konkurentnosti čemu trajno težimo.“, izjavio je Niko Dukić, voditelj odjela sistemskih rješenja.

Za sva dodatna pitanja, stojim Vam na raspolaganju.

S poštovanjem,

Danijela Jurjević
Voditelj poslovnih komunikacija
E. djurjevic@cs.hr M. 091 3885 143

    » Arhiva
    » Aktualne novosti i objave

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2008 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas