CS Computer Systems
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Pressroom  »  Arhiva novosti i objave  »   NAB 2009 novosti
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
»   Pressroom
    »   Arhiva novosti i objave
    »   Prijava za objave za medije
    »   O nama u medijima
    »   Newsletteri
    »   Press materijali
    »   Logo program
    »   Kontakti za medije
»   Kontakti
Objave za medije
Ukoliko želite primati naše objave za medije, koje izlaze jedanput do dvaput mjesečno, molimo Vas da nam ostavite svoje podatke putem sljedeće forme. Hvala!

 
NAB 2009 novosti

NAB 2009 novosti


(30.4.2009.)

NAB2009RTvrtka Panasonic je na NAB sajmu ove godine predstavila novu liniju P2 memorijskih kartica, dizajniranu kako bi se značajno smanjili troškovi radnog procesa utemeljenog na P2 tehnologiji. Kartice su značajno jeftinije i brže, a odnose se na novu E seriju koja uključuje 16GB, 32GB i 64GB P2 memorijske kartice.

Osim toga, Pansonic je predstavio proširenje profesionalne AVCCAM linije Panasonic kamkordera s inovativnim i laganim modelom kamkordera – AG-HMC41E. Težak tek nešto manje od 1 kg, ovaj kamkorder nudi impresivnu paletu profesionalnih obilježja poput 3MOS senzora pune HD razlučivosti, foto razlučivost od 10,6 megapixela, 12X optičko zumiranje i visokokvalitetno snimanje u AVCHD formatu na dostupnim SD karticama.

Predstavljen je i novi član popularne serije video miješala višestrukog formata – AV-HS450E HD/SD. Ovo video miješalo je opremljeno sa 16 SD/HD-SDI video ulaza, ugrađenim MultiViewer-om sa dva izlaza, višestrukim keyer-ima, četiri aux linije, dva Picture-in-Picture procesora i procesorom za 3D efekte.

Iz Panasonica su najavili i početak razvoja novog 3D produkcijskog sustava, prvog takve vrste u industriji. On se sastoji od P2 profesionalnog kamkordera sa dvojnim lećama i 3D-kompatibilnog HD plazma zaslona. Također, objavljeno je da su uvedena poboljšanja na kameri AG-HPX301E koja se odnose na unapređenje novog ugrađenog softvera.

Od novosti iz Avida najznačajnije je predstavljanje mogućnosti korištenja Final Cut Pro aplikacije na Unity MediaNetwork i ISIS Shared Storage sistemu. Osim toga, Avid je predstavio novi korporativni identitet i novu strukturu Avid grupe koja se sada sastoji od pet vodećih poduzeća u industriji: Avid, Digidesign, M-Audio, Pinnacle Systems i Sibelius. Objavljen je i široki raspon programa podrške dizajniranih za sve Avidove audio i video korisnike – od entuzijasta do velikih produkcijskih kuća.

Tvrtka Anton Bauer je predstavila QR-EX3 Gold Mount adapter koji omogućava Sonyjevom PMW-EX3 modelu da radi sa Anton/Bauerovom Dionic 90 ili Hytron 50 baterijama, produžujući dužinu snimanja i poboljšavajući balans kamere.

AJA Video Systems, vodeći proizvođač profesionalnih video sučelja i rješenja za konverziju, je predstavio Io Express, novi visoko-prijenosni audio i video ulazno/izlazni uređaj koji je dizajniran za optimizaciju radnih procesa temeljenih na razmjeni datoteka dok je Omneon predstavio MediaDeck GX, kompletno playout rješenje koje se sastoji od video playout servera, kvalitetne grafike i naprednog audio procesiranja. Isto tako, jedan od predstavljenih proizvoda na ovogodišnjem NAB sajmu je bio i HyperX3, najnoviji dodatak grafičkim sustavima za produkciju tvrtke Chyron.

Opsežnije informacije o ovogodišnjem NAB sajmu možete pronaći u našem newsletteru, ovdje.
    » Arhiva
    » Aktualne novosti i objave

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2008 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas