CS Computer Systems
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Pressroom  »  Arhiva novosti i objave  »   CS prvi Oracleov Certified Partner u regiji za Siebel CRM
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
»   Pressroom
    »   Arhiva novosti i objave
    »   Prijava za objave za medije
    »   O nama u medijima
    »   Newsletteri
    »   Press materijali
    »   Logo program
    »   Kontakti za medije
»   Kontakti
Objave za medije
Ukoliko želite primati naše objave za medije, koje izlaze jedanput do dvaput mjesečno, molimo Vas da nam ostavite svoje podatke putem sljedeće forme. Hvala!

 
CS prvi Oracleov Certified Partner u regiji za Siebel CRM

CS prvi Oracleov Certified Partner u regiji za Siebel CRM


(29.4.2009.)

OracleSiebelZAGREB, 28. TRAVNJA 2009. – Oracle, globalni lider poslovnog softvera, dodijelio je tvrtki CS Computer Systems status Oracle Certified Partnera. Taj je status rezerviran samo za tvrtke koje su dokazale visoku razinu stručnosti u Oracleovim tehnologijama i čije je strateško opredjeljenje razvijanje rješenja na Oracleovim platformama. S ovim priznanjem CS je postao prvi certificirani Oracleov partner za Siebel CRM rješenja u regiji.

"Iznimno nam je drago što smo to postigli u ranom tijeku našeg razvoja. Ovo priznanje dalje produbljuje naš odnos s Oracleom od kojeg će naši klijenti nesumnjivo imati koristi.“, ističe Domagoj Markovina, voditelj CRM odjela, te dodaje „Beneficije koje dobivamo statusom Oracle Certified Partnera dodatno će nam pomoći u kontinuiranom poboljšanju i proširivanju naših usluga.“.

Izborom globalnog CRM lidera, Siebela, kao tehnologije na kojoj razvija svoja CRM rješenja, CS Computer Systems učvršćuje svoje partnerstvo s Oracleom koji je usvojio Siebel kao temeljnu platformu vlastitog CRM portfolia i Oracle Fusion platforme. Istovremeno, koristeći prednosti Oracleove globalne prisutnosti, Siebel je danas dostupan i korisnicima na regionalnim tržištima pa tako i u Hrvatskoj, gdje SMB (Small and Medium Business) inačice Professional i OnDemand imaju poseban značaj.

Za dodatna pitanja, molimo Vas da nam se obratite E-mailom na adresu info@cs.hr.
    » Arhiva
    » Aktualne novosti i objave

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2008 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas