CS Computer Systems
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Pressroom  »  Arhiva novosti i objave  »   Najava NAB sajma
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
»   Pressroom
    »   Arhiva novosti i objave
    »   Prijava za objave za medije
    »   O nama u medijima
    »   Newsletteri
    »   Press materijali
    »   Logo program
    »   Kontakti za medije
»   Kontakti
Objave za medije
Ukoliko želite primati naše objave za medije, koje izlaze jedanput do dvaput mjesečno, molimo Vas da nam ostavite svoje podatke putem sljedeće forme. Hvala!

 
Najava NAB sajma

Najava NAB sajma


(15.4.2009.)

nab2009NAB sajam koji se održava svake godine i koji privlači profesionalce iz svih dijelova svijeta ove godine će biti organiziran od 18. do 23. travnja u Las Vegasu. Na ovom sajmu vrhunski proizvođači audio i video tehnologije prezentiraju svoj rad te najavljuju nove proizvode, usluge, rješenja i tehnologije.

Jedna od kompanija koja ima itekako razloga za slavlje je i tvrtka Autoscript koja slavi 25 godina postojanja i uz to lansira tri glavna proizvoda nove tehnologije. Lansiranje se odnosi na high-brightness LED TFT-Plus ravni ekran za sve prompter sustave Autoscripta, Miniscript TFT monitor za montažu na kameru, MFC-1 magnetski kontroler i mnoge druge sustave.

Eyeon se također predstavlja na NAB-u te lansira Generation, novi skalabilni sustav upravljanja radnim procesom i Fusion 6.0, posljednje izdanje aplikacije za komponiranje koja je osvojila mnogobrojne nagrade. Također, Eyeon lansira i novi SWAT certifikacijski program. SoftWare Artist Training (SWAT) je program koji natkriva sve ostale programe koji uključuju međunarodnu mrežu trenera, kolega, online izvora i in-house osoblja podrške koji osigurava svakom eyeon korisniku pristup zadnjim verzijama Fusion, Generation, Rotation i Vision proizvoda.

Tvrtka Pro-Bel će lansirati novi ruter koji uključuje opcionalno sučelje osjetljivo na dodir. Novi 3Gb/s (1080p) ruter nudi video i audio usmjerivački modular s opcijom SFP 3Gb/s optičkim karticama u ekonomičnoj varijanti.

Osim navedenih, na sajmu će biti prisutni i mnogobrojni ostali proizvođači audio-video tehnologije poput Avida, Panasonica, JVC-a, Canona te ostalih. (D.J.)
    » Arhiva
    » Aktualne novosti i objave

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2008 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas