CS Computer Systems
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Pressroom  »  Arhiva novosti i objave  »   Netia predstavila Radio-Assist 8.0
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
»   Pressroom
    »   Arhiva novosti i objave
    »   Prijava za objave za medije
    »   O nama u medijima
    »   Newsletteri
    »   Press materijali
    »   Logo program
    »   Kontakti za medije
»   Kontakti
Objave za medije
Ukoliko želite primati naše objave za medije, koje izlaze jedanput do dvaput mjesečno, molimo Vas da nam ostavite svoje podatke putem sljedeće forme. Hvala!

 
Netia predstavila Radio-Assist 8.0

Netia predstavila Radio-Assist 8.0


(19.3.2009.)

netraNetia je objavila da će na NAB-u lansirati Radio-Assist 8.0. Ova zadnja verzija popularnog Radio-Assista, digitalnog audio programa, je poboljšana sa nizom inovativnih alata dizajniranih kako bi olakšali end-to-end radni tijek isporuke medija putem tradicionalnih kanala za emitiranje ili putem višeplatformske distribucije.

"Automatizacijom procesa objavljivanja medija i povezanih metapodataka Radio-Assist 8.0 daje vlasnicima sadržaja i distributerima aerodinamična sredstva za izgradnju višeplatformske dostave u postojeće radne tijekove", izjavio je Christophe Carniel, izvršni direktor Netie.

Radio-Assist 8.0 ima nove alate za planiranje koji omogućavaju raniju pripremu publikacija u radni tijek, kao i kreiranje on-air list za over-the-air emitiranje. Automatski mehanizam za objavljivanje usmjerava objavljivanje medija prema odgovarajućem cilju istovremeno upravljajući metapodacima i povezanim medijima.

Postoje tri različita tipa objavljivanja za korisnike. Radio-Assistova opcija "objavi" omogućava novinarima da objavljuju samo audio sadržaj i njegove metapodatke, da objavljuju audio i povezane medije kao što su video, tekst i slike, da pripreme grupu podataka za automatsku konverziju i objavu na raspoređene destinacije uključujući podcast, Internet slanje i slanje na mobilne uređaje.

Kroz integraciju sa Netia Manreo, sistemom za upravljanje imovinom medija, Radio-Assist 8.0 također omogućava korisnicima direktan pristup svim tipovima medija, arhiviranim i online. Digitalni audio softver, Radio-Assist 8.0, pokriva svaki aspekt produkcije i emitiranja radnih tijekova dozvoljavajući korisniku da snima, unosi i priprema listu materijala za emitiranje.

    » Arhiva
    » Aktualne novosti i objave

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2008 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas