CS Computer Systems
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Naš profil  »  Pressroom  »  Arhiva novosti i objave  »   Pro-Bel lansira novi 3Gb/s ruter na NAB-u
Naš profil
»   Naša tvrtka
»   Naši ljudi
»   Naše vrijednosti
»   Strategija razvoja
»   Certificirana kvaliteta
»   Pressroom
    »   Arhiva novosti i objave
    »   Prijava za objave za medije
    »   O nama u medijima
    »   Newsletteri
    »   Press materijali
    »   Logo program
    »   Kontakti za medije
»   Kontakti
Objave za medije
Ukoliko želite primati naše objave za medije, koje izlaze jedanput do dvaput mjesečno, molimo Vas da nam ostavite svoje podatke putem sljedeće forme. Hvala!

 
Pro-Bel lansira novi 3Gb/s ruter na NAB-u

Pro-Bel lansira novi 3Gb/s ruter na NAB-u


(4.3.2009.)

pbrouPro-Bel će na NAB-u lansirati novi ruter koji uključuje opcionalno sučelje osjetljivo na dodir. Novi 3Gb/s (1080p) ruter nudi video i audio usmjerivački modular s opcijom SFP 3Gb/s optičkim karticama u ekonomičnoj varijanti. Pro-Belov ruter se može proširiti do 1152 x 1152 povezujući dva okvira kroz višestruke kablove bez potrebe za eksternim razdvajačima ili kombinatorima. Dodatni kapacitet je postignut povezivanjem više okvira čak i dok je sistem u upotrebi.

Okvir arhitekture je također dizajniran tako da uključuje novu vrstu procesirajućih ulaza i modularnih izlaza. Prvi od ovih je i de-embedder/embedder koji vodi pridružene audio signale od svih ulaza prema internom 9216 x 9216 TDM audio prespojnom polju, dozvoljavajući korisnicima da usmjeravaju, miješaju i procesiraju svaki ugrađeni audio signal od svakog ulaza do svakog izlaza. U okvir se također mogu dodati moduli s AES ulazima i izlazima kako bi se direktno povezivali prema ugrađenoj audio usmjerivačkoj arhitekturi.

Usmjeravanje audio i video signala unutar rutera je redundantno uz korištenje nove arhitekture koja omogućava potpunu pouzdanost bez visokih cijena.

    » Arhiva
    » Aktualne novosti i objave

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2008 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas