CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Oracle
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Oracle Verzija za ispis
Oracle Oracle je svjetski lider u proizvodnji softvera za upravljanje informacijama i druga po veličini neovisna softverska kompanija. Njegova tehnologija se može pronaći u svakom segmentu poslovanja te u data centrima 98 od 100 najuspješnijih kompanija prema Fortune magazinu. Također, Oracle je prva softverska kompanija u svijetu koja je razvila i postavila u potpunosti internetski pokretan softver za cijelu liniju proizvoda: baze podataka, poslovne aplikacije i alate za podršku i razvoj aplikacija.

Kroz akviziciju Siebela 2006. godine Oracle je učvrstio vodeću poziciju na tržištu CRM aplikacija. Siebel CRM je od samih početaka CRM-a neprikosnoveni tržišni lider, trenutno s preko 4.6 milijuna stvarnih krajnjih korisnika i s najširom ponudom CRM funkcionalnosti i gotovim industrijskim CRM rješenjima. Uz Siebel CRM za Enterprise sektor, obitelj produkata također uključuje Siebel CRM Professional Edition i Siebel CRM on Demand za SMB (small to medium business) tržište manjih i srednje velikih poduzeća. Na taj način rješenja koja su prije bila dostupna samo velikim poduzećima su danas dostupna i tvrtkama na regionalnom tržištu.

CS Computer Systems i Oracle

Oracle, svjetski lider u proizvodnji softvera za upravljanje informacijama, dodijelilo nam je status Certified Partnera za Siebel CRM. Taj je status rezerviran samo za tvrtke koje su dokazale visoku razinu stručnosti u Oracleovim tehnologijama i čije je strateško opredjeljenje razvijanje rješenja na Oracleovim platformama. S ovim priznanjem CS je postao prvi certificirani Oracleov partner za Siebel CRM rješenja u regiji.

Ovo priznanje produbljuje naše odnose s Oracleom, od kojeg najveće koristi imaju naši klijenti, jer nam beneficije koje status donosi pomažu u proširivanju i poboljšanju naših CRM usluga.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Oracle molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas