CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Orad
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Orad Verzija za ispis
OradNa današnjem televizijskom tržištu, TV postaje se moraju suočavati sa sve većim očekivanjima publike. Gledaoci očekuju inovacije, zanimljivosti i promjene. U toj izazovnoj areni, Orad se pozicionirao kao kreator rješenja koja mijenjaju način percepcije televizije. Stvaranjem novih dimenzija TV doživljaja, Orad produbljuje prezentacijske i marketinške mogućnosti.

Oradova tehnologija vođena zahtjevima gledatelja, otvara novi prozor percepcije, informacije i zabave. Njihova rješenja omogućuju dramatična povećanja gledanosti, stvaraju nove izvore zarade i dopiru do ciljanih gledateljskih skupina. Ta prekretnica koja se može svesti pod zajednički nazivnik virtualnih rješenja za emitiranje programa, stvara nova tržišta u sportskom, informativnom ili bilo kojem drugom segmentu TV programa.

Proizvodi


Sve te potencijalne i dokazane tehnologije na području elektro-optike i procesiranja videa u stvarnom vremenu u emitiranju TV programa, virtualne stvarnosti i sportskih događaja su segment u kojem Orad želi biti dućan u kojem će se moći nabaviti sve potrebno. Sustav za virtualne scene, softveri za kreiranje 3D animacija u realnom vremenu, sustavi za podršku sportskih prijenosa i hardver za renderiranje 3D objekata su dio standardne ponude Orada. I naravno, HD je već sada aktualnost u Oradu.

Više o proizvodima Orada možete naći na njihovim web stranicama: http://www.orad.tv/Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Orad molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas