CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  IBM
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Paessler Verzija za ispis
IBMTvrtka Paessler je osnovana 1997. godine u Njemačkoj. Bavi se izgradnjom troškovno efikasnih softvera koji su iznimno moćni i jednostavni za korištenje. Proizvodi su specijalizirani za upravljanje i testiranje mreže kao i analizu web stranica. Koriste ih mrežni administratori, web operatori, pružatelji Internet usluga i ostali IT profesionalci diljem svijeta. Besplatni softveri i probne verzije proizvoda su dostupni na http://www.paessler.com. Prodano je više od 50.000 licenci za softver dok je aktivno više od 150.000 instalacija. Korisnici Paessler proizvoda su mala, srednja i velika poduzeća, državne i obrazovne institucije te 70% poduzeća sa popisa najuspješnijih prema časopisu Fortune.

CS Computer Systems i Paessler
IBMCS Computer Systems nudi svojim korisnicima bogatu paletu različitih rješenja za nadzor i analizu događaja na mreži, a među njima i softverske proizvode za upravljanje i testiranje mreže te analizu web stranica tvrtke Paessler. Kao rezultat uspješne suradnje stekli smo status prvog Premium Partnera u regiji i povjerenje mnogih hrvatskih renomiranih tvrtki koje su implementirale Paessler proizvode u svoje sustave.

Proizvodi
Proizvodi tvrtke Paessler obuhvaćaju:

- PRTG Network Monitor
   Softver za upravljanje mrežom
- PRTG Traffic Grapher
   Softver za upravljanje i klasificiranje prometa na mreži
- Webserver Stress Tool
   Testna aplikacija za HTTP klijente i servereZa dodatne informacije o proizvodima tvrtke molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas