CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Panasonic  »  Panasonic AJ-HPX2100
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Alien Brain
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   Digidesign
    »   Etere
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
        »   Panasonic AG-HVX200
        »   Više o AG-HVX200 i P2 sustavu
        »   Panasonic AJ-HPX2100
        »   Paket Panasonic AG-DVX100BE
    »   Pro-Bel
    »   Softimage
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Detaljna objašnjenja i tehničke podatke o Panasonic P2 kameri AG-HVX200 i P2 sustavu naći u brošurama na koje smo Vam pripremili.

 
Panasonic AJ-HPX2100 Verzija za ispis
Panasonic AG-HVX200Panasonic je najavio dostupnost novog modela P2 HD kamkodera pune veličine, koji će imati mogućnost snimanja u 25p filmskom modu te podršku za AVC-Intra MPEG-4 kodiranje.

Kao prvi kamkorder iz P2 serije AJ-HPX2100 posjeduje 3 2/3“ CCD čipa pomoću kojih snima u ukupno 17 HD i SD formata. Novi kamkorder također podržava nekoliko sustava kodiranja, uključujući novorazvijeni AVC-Intra sustav zasnovan na MPEG-4 formatu. AVC-Intra je visoko učinkoviti format koji omogućuje kvalitetnu 10-bitnu konverziju HD signala koristeći samo pola kapaciteta DVCPRO HD kodiranja uz istu kvalitetu. Moguće je odabrati između dva moda rada: 50MB/s s 4:2:0 uzorkovanjem boja i DVCPRO HD rezolucijom, te 100MB/s s 4:2:2 uzorkovanjem boja i D-5 rezolucijom.

Kamkorder AJ-HPX2100 posjeduje pet utora za P2 kartice, čime je omogućeno neprekidno snimanje jednostavnom zamjenom punih kartica za vrijeme snimanja. Jednostavno pregledavanje, označavanje i editiranje snimljenog materijala moguće je na ugrađenom 3,3“ LCD monitoru. Kamkorder također posjeduje pregršt naprednih funkcija kao što su brzo uključivanje (unutar dvije sekunde kamkorder je spreman za snimanje), pre-record funkcija u trajanju od maksimalno 15 sekundi, 4-kanalno 16-bitni/48kHZ audio snimanje te 4x digitalni zoom.

AJ-HPX2100 dizajniran je da korisnicima pruži vrhunske performanse na kakve su dosad navikli kod Panasonic proizvoda. Zbog toga kamkorder sadrži 14-bitni A/D pretvarač, 19-bitno interno procesiranje, osjetljivost od F11 pri 200lux-a, te minimalnu iluminaciju od 0,007lux-a (pri pojačanju od +74dB). Za lakšu akviziciju vrhunske snimke kamkorder posjeduje Dynamic Range Stretching funkciju koja automatski podešava otvor blende pri snimanju s varijabilnom razinom osvjetljenja scene ili pri prijelazu u tamna područja.

Veliki broj ulazno-izlaznih sučelja pokriva sve potrebe profesionalaca, bilo za spajanje na IT ili profesionalnu AV opremu. Neka od sučelja su: IEEE1394, USB2.0, HD/SD-SDI, genlock, SMPTE TC i kompozitni video. Dodavanje opcijskih ploča moguće je dodati sučelja za posebne aplikacije.


 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas