CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Panasonic  »  Panasonic AG-HVX200
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Alien Brain
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   Digidesign
    »   Etere
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
        »   Panasonic AG-HVX200
        »   Više o AG-HVX200 i P2 sustavu
        »   Panasonic AJ-HPX2100
        »   Paket Panasonic AG-DVX100BE
    »   Pro-Bel
    »   Softimage
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Detaljna objašnjenja i tehničke podatke o Panasonic P2 kameri AG-HVX200 i P2 sustavu naći u brošurama na koje smo Vam pripremili.

 
Panasonic AG-HVX200 Verzija za ispis
Panasonic AG-HVX200Panasonic donosi najsvestraniji HD kamkorder za video profesionalce - AG-HVX200. Svojim naprednim funkcijama i pristupačnom cijenom, pruža svima, od samostalnih filmskih djelatnika do profesionalnih snimatelja, mogućnost da osjete HD kvalitetu i kreativnu slobodu.

AG-HVX200 nije samo jedan od HD kamkordera. Svojom nevjerojatnom kvalitetom slike u DVCPRO HD formatu, promjenjivom brzinom snimanja i podrškom za brojne formate pruža nenadmašenu fleksibilnost pri snimanju različitih poslova istom kamerom. P2 memorijske kartice velikog kapaciteta pohrane eliminiraju pomične dijelove iz sustava za snimanje i pružaju visoku otpornost na udarce, vibracije i ekstremne temperature. Uz to, kamkorder je iznimno lagan i kompaktan, čime maksimalno pomaže hvatanju najboljih kadrova u zahtjevnim uvjetima.

Od HD-a do miniDV-a, ovaj kamkorder snima sve: DVCPRO HD, DVCPRO50, DVCPRO25 i DV. Idealan za vijesti, filmove, događaje, vjenčanja i velike produkcije, AG-HVX200 može sve.

Panasonic AG-HVX200Digitalna kinematografija je uznapredovala u postizanju filmskog izgleda na video snimkama. Jedan od razloga je Panasonicova VariCam kamera, dobitnica Emmy nagrade. Ista tehnologija varijabilne brzine snimanja je dostupna u pristupačnom kamkorderu AG-HVX200. Veliki raspon mogućih brzina snimanja dozvoljava besprimjernu kreativnu slobodu u stvaranju različitih specijalnih efekata, uključujući slow-motion efekt.

Mogućnost snimanja fotografija na poluvodičku memoriju revolucionariziralo je digitalnu fotografiju. Sada se isto događa HD videu. Po prvi puta HD video može se pohraniti na poluvodičku memoriju P2 kartica. Sustavi nelinearne montaže podržavaju P2 kartice za trenutni pristup video materijalu. P2 kartice sačinjene su od četiri SD kartice s 0% grešaka.

»   3D prikaz Panasonic P2 kamere AG-HVX200

Saznajte više o kamkorderu AG-HVX200, P2 sustavu i interoperabilnosti s Avid sustavima za nelinearnu montažu!

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas