CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Panasonic  »  Paket Panasonic DVX100BE
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Alien Brain
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   Digidesign
    »   Etere
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
        »   Panasonic AG-HVX200
        »   Više o AG-HVX200 i P2 sustavu
        »   Panasonic AJ-HPX2100
        »   Paket Panasonic AG-DVX100BE
    »   Pro-Bel
    »   Softimage
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Detaljna objašnjenja i tehničke podatke o Panasonic P2 kameri AG-HVX200 i P2 sustavu naći u brošurama na koje smo Vam pripremili.

 
Paket Panasonic DVX100BE Verzija za ispis
Panasonic AG-HVX200Predstavljamo Vam paket Panasonic AG-DVX100BE, posebno pogodan za snimanje svečanosti i proslava, po povoljnijim cijenama do 15. travnja 2007. godine!

Naši stručnjaci Vam preporučuju ovaj novi paket proizvoda koji zajedno olakšavaju snimanje događanja i produkciju, tako što omogućuju lakše rukovanje s kamerom, smanjuju težinu opreme, snimke se jednostavno i brzo prebacuju u montažu, a rezultat je jednak onom učinjenom filmskom kamerom!

Ovaj paket Vam omogućuje neprekidno snimanje četiri i pol sata DV materijala direktno na čvrsti disk koji je trenutno spreman za montažu. Bez dugotrajnog čekanja na digitalizaciju snimke, svi rokovi su dostižni! Sav materijal pohranjen na Firestore FS-4 Pro HD disk prikazuje se u formatu kompatibilnom s Vašim softverom za montažu. Firestore FS-4 Pro HD se prikazuje kao vanjski disk spojen na Vaše računalo pomoću Firewire priključka.

 

Kamkorder Panasonic AG-DVX100BE

Panasonic AG-HVX200DV kamkorder Panasonic AG-DVX100BE je zadnja generacija DV modela popularne DVX serije koji su omiljeni među nezavisnim filmašima i snimateljima događanja zbog visoke kvalitete snimke, Progressive načina snimanja te pregršt funkcija koje olakšavaju rad. Nativni Progressive način snimanja snimci daje karakteristike filma, ostavljajući dojam topline snimke načinjene filmskom kamerom. Višestruki modovi gama krivulje, uključujući Cine-gamma funkciju, doprinose ovom efektu. Visoka osjetljivost 3CCD čipova (F11 pri 2000lux-a) i pojačanje do ukupno 18dB omogućuje kvalitetno snimanje i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Funkcije jedinstvene među DV kamkorderima su vremensko sinkroniziranje putem menija ili FireWire kabla, te spremanje korisničkih postavki na SD memorijsku karticu. Kamkorder podržava 4:3 i 16:9 načine snimanja, ostavljajući time mogućnost izbora snimatelju ili klijentu.

Sam objektiv je Leica s optičkom stabilizacijom slike i 10x zoom-om žarišne daljine od 4,5mm-45mm (ekv. 32,5-325mm kod 35mm filma). Objektiv daje vrlo široki kadar, koji je moguće dodatno proširiti nekim od opcijskih širokokutnih adaptera. U kamkorder je ugrađen i ND filter u dva stupnja, 1/8 i 1/64. Samo kućište kamkordera načinjeno je od legure magnezija, zbog čega je vrlo lagano i istodobno ekstremno izdržljivo na nepogode koje se mogu desiti na terenu. Dva mikrofonska ulaza s 48V fantomskim napajanjem služe za spajanje do dva dodatna vanjska mikrofona, podižući kvalitetu snimljenog zvuka na višu razinu. FireWire priključak služi za spajanje vanjskog snimača ili računala za prebacivanje snimke s DV vrpci na neki drugi medij u digitalnom obliku. Od priključaka tu su još i video, s-video i RCA audio ulazi/izlazi, izlaz za slušalice, vanjsko napajanje i ulazi za vanjske kontrolere zooma, fokusa i blende. 

Više u brošuri (PDF, eng.)

 

Focus Enhancements Firestore FS-4 Pro HD disk za pohranu

Panasonic AG-HVX200Firestore FS-4 Pro HD je čvrsti disk na koji možete direktno snimiti do četiri i pol sata DV materijala. Korištenje čvrstog diska kao nelinearnog medija za snimanje donosi brojne prednosti. Digitalizirane snimke kompatibilne su s Vašim softverom za montažu. Zahvaljujući tehnologiji DTE (Direct To Edit), materijal s Firestore-a je trenutno dostupan za montiranje. Osim direktnog prelaska u montažu, moguće je jednostavno pregledavanje i logiranje materijala bez premotavanja traka. Sam Firestore disk podržava Pre-record opciju koja bilježi do 10 sekundi snimke prije nego je pritisnuta tipka za snimanje, čime ste se osigurali da niti jedan važan trenutak nije propušten. Istodobno snimanje na Firestore disk i na DV trake na kamkorderu omogućuje jednostavnu i trenutnu izradu sigurnosne kopije materijala koja se, u slučaju brisanja ili kvara, može jednostavno digitalizirati.

Više na stranicama Focus Enhancements

 

Anton Bauer STATIS set za nošenje kamkordera

Panasonic AG-HVX200

U paket je uključen i inovativni sustav američkog proizvođača Antona Bauera koji uvelike umanjuje teret nošenja kamkordera u ruci za vrijeme dugotrajnih snimanja. Ovaj set za prilagodbu kamkordera za nošenje na ramenu uključuje i bateriju od 45Wh za napajanje kamkordera, kao i za svu montiranu opremu te jako svjetlo od 25W/12V za montiranje na kamkorder.

Uz ovaj sustav više se ne morate brinuti o trajanju baterije niti koji ste punjač ponijeli sa sobom, već jedan tip baterije koristite za svu opremu koju nosite na teren.
 

Više na stranicama Anton Bauer-a

 

Avid Liquid 7.1 softver za nelinearnu montažu

Panasonic AG-HVX200

Avid Liquid 7.1 je napredan alat za video i audio montažu na osobnim računalima. Pruža mogućnost za DVD authoring, uključuje surround zvuk i nudi više od 1000 efekata u realnom vremenu, uključujući Hollywood FX, te više od 40 predložaka za izradu DVD-a! Njegovi integrirani alati objedinjuju sve što Vam je potrebno za jednostavno i brzo kreiranje produkcije visoke, profesionalne kvalitete i finalizaciju na DVD, web ili u druge formate.

 

Više na stranicama Avid-a

Specifikacija paketa:

- Panasonic kamkorder AG-DVX100BE
- Panasonic AG-MC200G shotgun mikrofon
- Focus Enhancements Firestore FS-4Pro HD
- Anton Bauer STASIS set:
- Shouldermount sustav
- Baterija Trimpac 14V 45Wh
- Pretvarač na 7,2V
- Svjetlo Ultralight2 25W/12V
- PowerTap kablovi za napajanje kamkordera, FS-4Pro diska i svjetla
- Sustav za montiranje FS-4Pro na poleđinu STASIS-a
- Panasonic Advanced Master miniDV vrpce od 63 minute, pakiranje od 10kom.
- Panasonic vrpce za čišćenje miniDV glave, pakiranje od 5kom.
- Avid Liquid 7.1.

Posebna promotivna cijena do 15. travnja.2007. godine je 39.900,00 kn + PDV.

Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj 01 3855 855 ili putem elektroničke pošte na adresu infoAV@cs.hr.

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas