CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Panasonic
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
        »   Panasonic AG-HVX200
        »   Više o AG-HVX200 i P2 sustavu
        »   Panasonic AJ-HPX2100
        »   Paket Panasonic AG-DVX100BE
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Detaljna objašnjenja i tehničke podatke o Panasonic P2 kameri AG-HVX200 i P2 sustavu naći u brošurama na koje smo Vam pripremili.

 
Panasonic Verzija za ispis
PanasonicPanasonic Broadcast & Professional je vodeći proizvođač profesionalnih video uređaja i sustava. Od početka djelovanja, Panasonic je tržištu nudio vrhunska profesionalna rješenja, uvijek inovativna i svojom naprednom tehnologijom različita od konkurentnih.

Zahvaljujući stalnom naporu u razvijanju i praktičnoj upotrebi novih tehnologija s naglaskom na jednostavnost i dobrobit korisnika, Panasonic je razvio P2 sustav akvizicije AV materijala bez korištenja vrpce, koja je zamijenjena poluvodičkom memorijom. Korištenje P2 memorijskih kartica i povezanog radnog procesa, donijelo je revoluciju u sve segmente video produkcije, a pogotovo prikupljanje televizijskih vijesti. P2 sustav je, zahvaljujući brojnoj opremi, a pogotovo kameri AJ-SPX800, osvojio velik broj televizijskih kompanija diljem svijeta.

Nedavno je Panasonic izbacio i svestrani HD kamkorder AG-HVX200, koji svojim naprednim funkcijama i pristupačnom cijenom, pruža svima, od samostalnih filmskih djelatnika do profesionalnih snimatelja, mogućnost da osjete HD kvalitetu i kreativnu slobodu, dok najnoviji P2 HD kamkorder AJ-HPX2100 pokriva sve potrebe profesionalaca.

CS Computer Systems i Panasonic


CS Computer Systems je ovlašteni distributer Panasonic broadcast i professional linija proizvoda. Naša filozofija da nastojimo objediniti sve sustave u našoj ponudi, kako bi korisniku omogućili bezbrižan rad i interoperabilnost, potvrdila se i ovaj put. Panasonic 2 sustavi i Avid sustavi za nelinearnu montažu prvi su na tržištu potpuno kompatibilni zahvaljujući suradnji pri razvitku sustava i korištenju istog standarda MXF formata.
Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Panasonic molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas