CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  Partnerski statusi
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Partnerski statusi Verzija za ispis
Cisco Systems
Cisco Premier PartnerCS Computer Systems ima status Cisco Gold Partnera, a za izvrsnost u poslovanju u 2005. godini, proglašeni smo najboljom tvrtkom iz Jadranske regije u konkurenciji Premier partnera. U 2008. godini smo prvi u regiji stekli status Ciscovog Tehnology Advanced Partnera.
» više        

Microsoft Corporation
Microsoft Gold Certified PartnerDugogodišnja suradnja s Microsoftom rezultirala je statusom zlatnog ovlaštenog Microsoftovog partnera - Microsoft Gold Certified Partner.
» više        

Hewlett Packard
HP Preferred PartnerU svojstvu HP Gold Preferred Partnera, naša računalna i komunikacijska rješenja temeljimo na provjerenim proizvodima i rješenjima tvrtke HP.
» više        

Avid
Avid Certified ResellerCS Computer Systems je ekskluzivni zastupnik Avida za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju od 2000. godine. Avid je vodeća svjetska tvrtka u kreiranju digitalnih medija.
» više        

Check Point
Zlatni partner tvrtke Check Point Nakon nepune dvije godine od proglašenja srebrnog partnerstva sa Check Pointom, CS Computer Systems je postao zlatni partner tvrtke Check Point. Time je Check Point prepoznao tvrtku CS Computer Systems kao partnera koji je u stanju pružiti sigurnosna rješenja bazirana na potpunoj liniji Check Point proizvoda te visoki nivo tehničke podrške i stručnog savjetovanja.
» više        

Oracle
Zlatni partner tvrtke Check PointCS Computer Systems usko surađuje na području CRM-a s Oracleom, globalnim liderom za poslovni softver, te u 2009. godini postaje prvi i jedini Oracle Certified Partner za Siebel CRM u regiji.

» više        

Red Hat
Nakon višegodišnje suradnje, tvrtka Red Hat dodijelila je CS Computer Systemsu Premier Solution Provider status. Osim što predstavlja novi korak u partnerstvu naše tvrtke s Red Hat-om, ova titula dodatno afirmira CS-ovo opsežno iskustvo, ulaganje u školovanje djelatnika i uspješno provedene projekte.

» više        Ostali partneri:
    » IT partneri
    » IT audio i video partneri

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas