CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Pro-Bel
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Pro-Bel Verzija za ispis
Pro-BelPro-Belova široka paleta proizvoda nudi sve što je potrebno za prenošenje i upravljanje emitiranjem signala i automatsko emitiranje za jedan ili više TV kanala. S više od 30 godina iskustva u pružanju usluga internacionalnim medijskim kompanijama, postprodukcijskim, kablovskim i satelitskim kućama, PRO-BEL je stekao dragocjen uvid u operativna pitanja, postavši priznat lider u davanju optimalnih, modernih rješenja koja maksimiziraju radni proces, povećavaju performanse i štite investicije klijenata.

Svoje proizvode, Pro-Bel dijeli prema funkcionalnosti na: preusmjerivače, automatizaciju, kontrolu kanala, modularna sučelja i kontrolu i monitoring.

Uz proizvodnju visoko kvalitetne opreme, Pro-Belov je svoju zavidnu listu klijenata zaslužio potpunom brigom o podršci svojih klijenata. Od predprodajnih konzultacija, preko obuka do brzog odziva u slučaju kvara, klijentima je prvi izbor Pro-Bel. Deset godina garancije na sve hardverske proizvode, uz podršku Službe za korisnike, dalje objašnjava koliko Pro-Bel zaštićuje ulaganja svojih klijenata.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Pro-Bel molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas